addConditionOn a IE – nebere v potaz podmínku

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
kuty.cz
Člen | 33
+
0
-

Ahoj,

mam problém s IE11 a konkrétně addConditionOn. Mam formulář na http://oeav.kuty.cz, který funguje všude kromě IE11.

<?php

$form->addText('2_prijmeni', 'Příjmení', 30)
     ->addRule(UI\Form::MAX_LENGTH, 'Text v poli %label je příliš dlouhý', 100);
$form->addText('2_jmeno', 'Jméno', 30)
     ->addRule(UI\Form::MAX_LENGTH, 'Text v poli %label je příliš dlouhý', 50)
     ->addConditionOn($form['2_prijmeni'], UI\Form::FILLED)
     ->addRule(UI\Form::FILLED, 'Prosím vyplňte pole %label');

?>

Problém je, že v IE to pořád chce vyplnit pole Jméno i když pole Příjmení vyplněné neni. Nesetkal se s tím už někdo? Vypadá to, jako dyž v IE nefunguje podmínka z addConditionOn a rovnou se použije addRule. Používám nette 2.0.15, zkoušel jsem nejnovější jquery.

EDIT:
tak vyřešeno odstraněním podtržítek z názvu políček

Editoval kuty.cz (12. 9. 2014 11:41)

japlavaren
Člen | 404
+
+1
-

si si isty, ze ten problem je len v ie? podla mna to nefunguje ani v inych prehliadacoch

resp na webe mas iny kod ako publikujes tu

Editoval japlavaren (11. 9. 2014 12:53)

kuty.cz
Člen | 33
+
0
-

V čem je jiný? Pokud jsi koukal na tu přihlášku, tak je to až u „partnera“ (musí se přidat dole další osoba). Jinde to funguje určitě, to jsem si jistý.

japlavaren
Člen | 404
+
0
-

moja chyba, pozeral som ten prvy kod…

skus iba pre pokus zmenit nazov formularoveho prvku z 2_prijmeni na prijmeni2 (i ten druhy rovnakym sposobom). je tu sanca ze to bude fungovat

kuty.cz
Člen | 33
+
0
-

Díky, máš pravdu, opravdu to dělalo to podtržítko. To by mě nenapadlo když je uprostřed slova a ne na začátku.