Problem presenteru na linuxovém serveru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Namespace
Člen | 87
+
0
-

Dobrý den,
pracuji na projektu, který vyvíjím na lokálním Windows. Po přesunu na linuxový web server, jsem narazil na problém při akci redirect(Neco:neco). Na Windows žádný problém není, u linuxu je tento:

HTTP code 404: Page not found. Missing template 'âŚ/home/test/public_html/zezlo/app/templates/Admin/admin.latte'

Pravděpodobně se jedná o ty dva první znaky v cestě. Bohužel jsem nepřišel na to, kdo je tam přidává a proč. Neřešil někdo něco podobného?

Děkuji

Editoval Namespace (10. 9. 2014 11:01)

iguana007
Člen | 970
+
+2
-

Problém mezi Linux a Windows prostředími bývá u těchto problémů ve většině případů ve velikosti znaků v názvech souborů/adresářů – překontroluj si tedy tu cestu zda-li je např. adresář Admin s velkým „A“ atd.

Ty dva znaku na začátku cestu vidím poprvé, takže netuším, co by to mohlo být…

Namespace
Člen | 87
+
0
-

Děkuji za odpověď.
Problém s velikostí znaků byla první věc, která mě napadla. Bohužel řešení asi nemá být tak snadné :-).

Budu hledat dál a snad na něco přijdu.

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Je to nepravděpodobné, ale radši se zeptám – cache si po uploadu na linuxový server promazal?

Namespace
Člen | 87
+
0
-

Ano :-)

iguana007
Člen | 970
+
0
-

A co na ten Linux server říká Requirements-Checker ?

Namespace
Člen | 87
+
0
-

Requirements-Checker vše hlásil ok. Problém byl ve formátování toto jednoho jediného souboru v latte.

Každopádně ty první dva znaky to vypisuje stále, ale už nijak nevadí.

Děkuji za účast :-)