Problém s TinyMCE – zabránění latte překládat kod

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
bluray
Člen | 178
+
0
-

Dobrý den, používám v šabloně TinyMCE a plugin moxiemanager pro upload souborů a mám problém s tím že nejde uploadovat soubory. pokud mám soubor již ve složce galerie není problém, ale při uploadu se vyhodí výjimka Nette\Application\BadRequestException že neexistuje WWWPresenter. právě ve složce www mám galerii. Na jiném webu kde nemám nette to funguje bez problému.
jde nějak říct nette aby nějakou část latte souboru vůbec neřešil?
Díky

David Kudera
Člen | 455
+
0
-

Ahoj, ty někde směruješ něco přímo do www složky (přes www/neco)? Pokud je www rootem webu (měl by být), tak by nic takového nemělo být vůbec potřeba.. Jednoduše se přistoupí přímo na tu danou věc uvnitř www složky. Třeba rovnou do /gallery/index.php. Je to vlastně stejný, jako když se podíváš na sandbox , ve kterým je adminer

bluray
Člen | 178
+
0
-

Však takhle to taky mám udělaný a stejně mi to vyhazuje tuhle chybu. Ale někdy to vyhodí exception přímo od moxiemanagera že soubor existuje. zkoušel jsem editor vzít a spustit v samostatným projektu bez nette a fungovalo to, jenom v kombinaci s nette to nejde…