Jak nejlépe nahrávat na ostrý server?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
salazzar
Člen | 18
+
0
-

Vždy když nahráván novou verzi s upravenym configem z localhostu na web zpusobim Fatal error protože se cache neobnoví musím přejmenovat složku cache aby web nabjehnul.
Prosím poraďte jak se tomuto vyhnout ?

PS: chtěl jsem zalozit Otázku ale dostal jsem jen nic neříkající warning že si mám přečíst warning

David Kudera
Člen | 455
+
+6
-

Možností je hrozně moc. Tady je ale třeba jeden šikovný nástroj: ftp-deployment . V něm si můžeš nastavit, aby po deploy cache automaticky smazal

Robin Martinez
Člen | 89
+
0
-

Pokud je server tvuj, doporucuju aplikaci nahravat GITem (pokud pouzivas), kde ignorujes cely TEMP adresar, tudiz se na serveru vytvori znovu (pripadne promazavani adresare je ale stale nezbytne pri uprave aplikace). Pokud server tvuj neni, tak to tam nahravej s prazdnym adresarem temp, ktery si pak Nette potrebne naplni.

A taky samozrejme nezapomenout nahrat vse potrebne pro beh aplikace – samotne nette, konfiguracni neony apod.

Ale jak rika David – moznosti je obvykle hodne.

Editoval 3ugeene (20. 8. 2014 12:16)

iguana007
Člen | 970
+
-1
-

Já to dělám tak, že aktuální aplikaci si na server stáhnu z gitu (jako server používám Bitbucket, který je pro 5 uživatelů zdarma s neomezeným počtem privátních repo) a knihovny si stahuju přes composer. Pokud je třeba přenést i databázi, tak tu na server nahrávám přes Navicat

thunderbuff
Člen | 164
+
0
-

Doporuřuji zkusit toto, mám s tím dobré zkušenosti :-)

http://www.zdrojak.cz/…hp-aplikaci/