Chyba „TypeError: $(…).ajaxSubmit is not a function“

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mpis
Člen | 65
+
0
-

Snažím se rozběhat Nette doplněk DependencySelectBox v rozpracované aplikaci, ale už jsem z toho zoufalý.
Všechno vypadá jakože dobrý, ale po výběru položky v prvním selectu se v závislém selectu nic nezmění,
jen to vyhodí chybu „TypeError: $(…).ajaxSubmit is not a function“ na řádku 34 ve
scriptu jquery.nette.dependentselectbox.js.
Už jsem na webu prolezl kdeco a pořád nemůžu přijít na příčinu.
Poradil by, prosím, někdo, co výše uvedená chyba znamená, čím to může být a jak tuto chybu odstranit?

David Kudera
Člen | 455
+
+1
-

Přečti si pořádně závislosti na js, jestli je všechny splňuješ. Např. to vyžaduje (což způsobuje určitě tu chybu), aby jsi tam měl jeden speciální doplněk pro ajax v nette, který se tu už tak nějak spíš nepoužívá (na úkor nette.ajax.js)

A taky koukám, že v tom starým doplňku stejně chybí samotný skript ke stažení a i kdyby ne, tak je v některých věcech outdated.

mpis
Člen | 65
+
+1
-

Díky Davide.
Nejdřív jsem si myslel, že mi Tvoje odpověď nijak nepomůže, protože závislosti na js jsem měl v pořádku.
Ale náhle mi svitlo a šel jsem krok za krokem a zjistil jsem, že správně má být ten nette.ajax.js.
A v něm to bylo zakopané. On se totiž musí inicializovat. No koho by to napadlo.
Zase příčina problému mezi klávesnicí a židlí.