Routování moduly a podsložky v templates
- ondrej256
- Člen | 187
Dobrý den,
potřebuju nastavit routování.
Moje aplikace se skládá z několika modlulů. Cesta k šabloně kam chci nastavit routovani je nasledujici
App\MujModul\templates\default\HomePage\list.latte
Abych to vysvětlil tak adresář App\MujModul\templates obsahuje další podadresáře ( má to fungovat jako šablony (vzhled) ve wordpressu – mám k dispozici šablony neboli vzhled a můžu si vybrat jaký vzhled webu chci – proto ten podadresář default)
Adresář App\MujModul\templates obsahuje tedy například: default, newWorld, …
Já potřebuju nastavit routu k defaultu
takto je to samozřejmě špatně
$router[] = new Route('', 'Muj:Homepage:default:HomePage', Route::ONE_WAY);
poradíte někdo jak nastavím routu?
- Jan Suchánek
- Člen | 404
$route = new Route('<presenter>[/<action>[/<id>]]', array(
'module' => 'Example',
'presenter' => 'Homepage',
'action' => 'list',
'id' => NULL,
));
// nebo
$router[] = new Route('<presenter>[/<action>[/<id>]]', 'Example:Homepage:list');
a v šabloně latte napišeš odkaz na hlavní stránku takto
<a n:href="Homepage:">Úvodní stránka</a>
Šablonu bys měl mít asi zde templates\HomePage\list.latte
Ale doporučuji ti aby si se nezabýval modulama a pořádně si prozkoušel CD collection na gitu a až potom se tímhle zabýval.
Editoval jenicek (13. 8. 2014 16:35)
- ondrej256
- Člen | 187
jenicek napsal(a):
$route = new Route('<presenter>[/<action>[/<id>]]', array( 'module' => 'Example', 'presenter' => 'Homepage', 'action' => 'list', 'id' => NULL, )); // nebo $router[] = new Route('<presenter>[/<action>[/<id>]]', 'Example:Homepage:list');
a v šabloně latte napišeš odkaz na hlavní stránku takto
<a n:href="Homepage:">Úvodní stránka</a>
Šablonu bys měl mít asi zde templates\HomePage\list.latte
Ale doporučuji ti aby si se nezabýval modulama a pořádně si prozkoušel CD collection na gitu a až potom se tímhle zabýval.
Děkuju, ale jak jsem psal tak šablonu potřebuju mít na App\MujModul\templates\default\HomePage\list.latte
ten podadresář default tam prostě potřebuju. Kdyby tam nebyl tak není co řešit.
S tím podadresářem potřebuju pomoct. Dokáže to někdo nasměrovat?
- David Kudera
- Člen | 455
No a jak už ti tu psal @Šaman, tak routy s umístěním šablon nesouvisí. Pokud to tak nutně potřebuješ, tak přepsat metodu formatTemplateFiles , samozřejmě ne přímo v téhle classe, ale ve tvém poděděném presenteru..
Jen tak ze zajímavosti, chceš to kvůli různým vzhledům? Třeba vzhledy default, pro motorkáře a tak? Víš jen mě to zajímá proč na tom tak lpět a jiný důvod mě nenapadá.. ;-)
- ondrej256
- Člen | 187
David Kudera napsal(a):
No a jak už ti tu psal @Šaman, tak routy s umístěním šablon nesouvisí. Pokud to tak nutně potřebuješ, tak přepsat metodu formatTemplateFiles , samozřejmě ne přímo v téhle classe, ale ve tvém poděděném presenteru..
Jen tak ze zajímavosti, chceš to kvůli různým vzhledům? Třeba vzhledy default, pro motorkáře a tak? Víš jen mě to zajímá proč na tom tak lpět a jiný důvod mě nenapadá.. ;-)
Super, děkuju mnohokrát, funguje to
a ano jak jsem psal, chci to kvůli vzhledům jako šablony ve wordpressu
Editoval ondrej256 (13. 8. 2014 20:53)