rolovací menu v css a hover

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
dex11
Člen | 11
+
-2
-

Zdravím,

jsem začátečník v Nette a v podstatě začínám i celkově s PHP jazykem. Teď k problému co řeším.

Udělal jsem si komponentu menu, upravenou a odvozenou od addonu „easy menu“, kterou vykresluju v šabloně prezenteru Dashboard nějak takto {control menu-top}. Využívám CSS styly v jednom souboru, který je uveden v defaultním layoutu @layout.latte. Zároveň využívám funkce jquery. Pokud definuju html kód v šabloně té komponenty natvrdo <ul class…> <li class …> tak mi všechno funguje a mám krásné rolovací menu. Pokud však html kód začnu generovat pomocí makra {foreach …}<li class…></li>{/foreach}, tak mi přestane menu reagovat na „hover“. Předpokládám, že problém bude někde v pořadí vykreslování kódu, ale vůbec nevím. Nevíte co stím? Díky za odpověď.

h4kuna
Backer | 740
+
+1
-

Celkem to nesouvisí s nette ale jsou už hotové věci viz bootsrap a pomocník pro sestavení menu které mužes definovat jako pole a nebo jako sql výstup například id, parent_id a srovnaný pomocí order