Existuje hotové CMS nad Nette?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
toha
Člen | 2
+
+1
-

Mám v plánu vytvořit CMS nad Nette pro komerční tvorbu webových prezentací pro segment menších/středních firem.

Jak jsem zjistil, je to docela častý UC/aplikace, kterou někdo poptává nebo vyvíjí…tipuji že jich je tak 50. Bohužel jako vlastní uzavřený produkt, většinou bez lepší sebeprezentace. Neexistuje tedy ani seznam existujících řešení ke koupi :-)

Základní požadavky
Nette framework
jednoduché na používání, většinu konfigurací a nastavení pro zákazníka dělá vývojář nebo podpora
velmi dobrá editace obsahu (silně customizovaný TinyMCE/CKEditor) + správa médií (fotky, soubory, linky)
dobrá multijazyčnost (např. editace obsahu více jazyků pod sebou na jedné stránce)
API rozhraní pro integraci
moduly pro organizaci kódu a nových funkcí
podpora pro SEO
alespoň nějaké testy, nápověda uvnitř aplikace + základní dokumentace pro zákazníka
lightweight produkt
snadné doprogramování dalších funkcí

Měl bych tedy dotaz. Existuje něco takového alespoň těsně před dokončením?
Na jakém CMS nad Nette jste v poslední době (od půlky roku 2013) dělali?

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

Koukni na Venne:CMS a případně si zkus popovídat s jeho autorem Josef Kříž

toha
Člen | 2
+
0
-

Díky, to už jsem před pár dny udělal a nejspíš z toho bude i spolupráce.

Osobní pocit z dema: Venne CMS není tak úplně o CMS – modularizace a struktura projektu je dobrá, některé features lze použít, ale CMS jako takové je slabší. Pořád je tam spousta práce, aby z toho byl „komerční“ produkt.

Tedy dotaz bych upřesnil – došel někdo ještě dál jak Venne CMS ?

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

Nemyslim, že někdo došel dál. Venne je hodně komplexní. Většina si tady dělá vlastní.