Zvlastne chovanie addGroup, resp. renderera

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
flipis
Člen | 12
+
0
-

Ahojte,

dostal sa mi do ruk formular, ktory vyzera asi nejak takto:

$this->addGroup('Group 1');
		$this->addText('name', 'Meno');
			.
			.
			.
		$this->addGroup('Group 2');
		$this->addText('address', 'Adresa');
			.
			.
			.
		$this->addGroup('Group 3');
		$this->addText('contact', 'Kontakt')
			.
			.
			.
		$this->setCurrentGroup();
		$this->addSubmit('send', 'Odeslat');

Takto, ako som ho dostal, sa vyrenderuje pekne cely, bez problemov. Teraz som ale potreboval zmenit popisky tych skupin. A nastal problem. Ked zmenim caption na hocico ine, ako je povodny nazov, tak mi vybehne chyba
Notice - Trying to get property of non-object, pricom to skape v subore

\temp\cache\_Nette.FileTemplate\_BootstrapFormRenderer._form.latte-aded7ce99290fb12fac04f9533581222.php

na riadku

if (!function_exists($_l->blocks['group'][] = '_lb81bfcf7cfb_group')) { function _lb81bfcf7cfb_group($_l, $_args) { extract($_args)
?>    <fieldset<?php echo $group->attrs->attributes() ?>>

Co je este zaujimavejsie, ze ta chyba vybehne iba ked zmenim caption prvej groupy…ked to spravim pri druhej alebo tretej, tak sa jednoducho cele nevyrenderuju (pozeral som aj html, nie su skryte, ani nic podobne, proste tam nie su).

Najskor som myslel, ci to nemoze byt nieco s cachovanim, ale neslo to ani po vymazani cache.

Diky za kazdu radu, uz som z toho zufaly. A majte prosim so mnou trpezlivost, s Nette iba zacinam a hned sa mi do ruk dostala nejaka cudzia appka, ktoru musim takto luskat.

flipis
Člen | 12
+
0
-

OK, tak som na to dosiel. Nenapadlo ma kuknut do sablony, ako sa ten form vykresluje…dnes som to pozrel a on sa kotuha vykresluje po grupach, cize ked som ich zmenil, latte ich nepoznalo :)

No nic, zasa som o nieco mudrejsi…