Nette 0.9.1 – dynamický počet prvků ve formuláři
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- Bohosu
- Člen | 24
Ahoj, prosím vás o radu :)
Do projektu běžícím na Nette verze 0.9.1 bych potřeboval vytvořit formulář, jehož počet input text prvků by měl být dynamický. Pomocí tlačítek + – bych rád přidával/ubíral tyto prvky. Šlo by to a případně jak?
- Využít cookie?
- mít hidden prvek s počtem prvků a podle něj nějak překreslit komponentu? (otázkou je taky kdy)
- ajaxově? (Přiznám se, že nejsem znalec Ajaxu). Našel jsem nějakou ukázku JS přidání prvku, ale po odeslání formuláře byl takto přidaný prvek ignorován.
- jinak?
Bohužel není možné využít jinou verzi Nette, jsem limitován kvůli rozsáhlosti projektu a zajištění kompatibility verzí 0.9.1.
Díky moc za nápady či postrčení k řešení :)
- David Kudera
- Člen | 455
No.. U mě osobně je problém ten, že si už vůbec nepamatuju, jestli jsem u nějakého projektu ještě v 0.9 tohle potřeboval. Jinak bych postrčil víc, ale takhle sem můžu dát maximálně tak link na kdyby/replicator. Funguje to i bez ajaxu a třeba s nějakými úpravami by to mohlo fungovat i na starší nette.. Podle kódu jsem to ale nijak nezjišťoval