Nette quickstart – chyba – špatné nastavení na serveru?

Kawis
Člen | 4
+
0
-

Zdravím, mám problém hned s prvním příkladem – DataGrid
Ve třetím kroku (tvorba presenteru) jsem se dozvěděl toto

Warning: ini_set() [function.ini-set]: Unable to access /hosting/www/kawis.info/project/nette/DataGrid/document_root/../app/log/php_error.log in /hosting/www/kawis.info/project/nette/DataGrid/libs/Nette/Debug.php on line 375

Všechno jsem dělal přesně podle pokynů, když jsem stáhnul hotovou verzi, skončilo to stejně…
Poradí mi někdo, prosím, co je špatně?
Předem díky, chtěl bych se s Nette dostat trochu dál :)

EDIT: Při vytvoření adresáře „log“ (777) se zobrazí prázdná „stránka“

Editoval Kawis (28. 6. 2009 22:41)

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Kawis napsal(a):

Zdravím, mám problém hned s prvním příkladem – DataGrid Ve třetím kroku (tvorba presenteru) jsem se dozvěděl toto

Warning:
ini_set() [function.ini-set]:
Unable to access …/document_root/../app/log/php_error.log
in …/libs/Nette/Debug.php
on line 375

Podľa mňa je to celkom zrozumiteľná hláška :)

Server nemôže zalogovať chybu, pretože nemá prístup k log súboru (%appDir%/log/php_error.log), malo by pomôcť vytvorenie adresára %appDir%/log a nastavenie práv podobne ako na temp.

Kawis
Člen | 4
+
0
-

No to mě taky došlo, zapomněl jsem to uvést..
Pak to dopadne tak, že v tom logu není nic, žádná chyba se nezobrazí a nic nefunguje, zobrazí se prázdná stránka

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Ak si neskúšal, zbehni si ešte Requirements Checker, aby bolo jasné, že nie je chyba v konfigurácii servra.

Inak, keďže zrejme bežíš na produkčnom servri, by pomohlo zapnutie ladenky vo vývojovom režime – Debug::enable(Debug::DEVELOPMENT); – ale len kým neodhalíš pôvod tohto nepríjemného správania. Prípadne ju dočasne zapni len pre svoju IP adresu.

Kawis
Člen | 4
+
0
-

Požadavky jsem splnil – http://project.kawis.info/checker.php

Když zapnu ladění, jak jsi navrhoval, tak se mi dostane chybové hlášky nette „Server error“ bez dalšího popisu.

Psal jsem na podporu, tak ještě uvidíme, co mi odpoví…

RSS tématu Téma zavřeno