TynyMCE – FREE filemanager [responsivefilemanager]

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
duskohu
Člen | 778
+
0
-

Caute, po dlhsom case som sa rozhodol prejst od CkEditor a kcfinder k TynyMCE. Nova 4-kova verzia je fajn a lahko sa implementuje, tak som ho nasadil. nasledne som zacal hladat nejaky FREE filemanager, nasiel som responsivefilemanager , len sa mi ani zasvet nepodarilo ho rozchodit. nema niekto skusenost s tymto pluginom? Popripade nepoznate nejaky dalsi FREE filemanager pre TynyMCE.

castamir
Člen | 629
+
0
-

Na starších projektech jsem používal elfinder, ale popravdě netuším, jak ho napasovat na novou verzi tinyMCE.

duskohu
Člen | 778
+
0
-

@castamir dik nakoniec som sa vratil k CkEditor :-)

Matey
Člen | 142
+
+2
-

@duskohu dik za link na skvelý free filemanager, hneď som ho skúsil nahodiť.. čiže TinyMce 4.1.0 + Responsive FileManager 9.5.0
ide to bez problémov, držal som sa pokynov v dokumentácii

nastavil som si cesty k zložkám v filemanager/config/config.php a pridal pridal exit v prípade že sa to snaží priamo načítať niekto cudzí

<?php
$container = require __DIR__ . '/../../../app/bootstrap.php';
$user = $container->getService('user');
if(!$user->isLoggedIn()) {
	$httpResponse = $container->getService('httpResponse'); // nepodstatné
	$httpResponse->redirect('/'); // nepodstatné .. len nech mi to presmeruváva na hlavnú stránku
	exit;
}
//session_start(); <- zakomentovať, session už beží
// ďalej už bez zmeny.. až na nastavenie správnej cesty ku zložkám
?>

a do inicializácie tinymce som doplnil čo bolo treba, používam zjednodušene len jeden toolbar

<script>
tinymce.init({
	mode: "specific_textareas",
	editor_selector: "mceEditor",
	language : 'sk',
	height : 300,
	menubar : false,
	plugins: "textcolor, link, image, code, responsivefilemanager, paste",
	toolbar: "undo redo | removeformat | styleselect | bold italic underline | alignleft aligncenter alignright alignjustify | forecolor backcolor | bullist numlist outdent indent | link unlink | image responsivefilemanager | code",
	image_advtab: true,
	link_class_list: [
		{ title: 'None', value: '' },
		{ title: 'Lightbox', value: 'lightbox' }
	],

	external_filemanager_path:"/filemanager/",
	filemanager_title:"Responsive Filemanager",
	external_plugins: { "filemanager" : "/filemanager/plugin.min.js"}
});
</script>

Editoval Matey (19. 6. 2014 16:27)

castamir
Člen | 629
+
0
-

Možná je to kvůli používání modulů v aplikaci, každopádně jsem to rozchodil až s následujícím nastavením tinymce.init:

<script>
tinymce.init({
            ...
            relative_urls: false,

            external_filemanager_path: "{$baseUri|noescape}/filemanager/",
            filemanager_title: "Responsive Filemanager",
            external_plugins: {"filemanager": "{$baseUri|noescape}/filemanager/plugin.min.js"}
});
</script>

Vše ostatní jelo podle návodu, takže díky moc!

Editoval castamir (28. 8. 2014 10:21)

ViPEr*CZ*
Člen | 813
+
0
-

Free to úplně není… max pro vlastní potřebu nebo pro nekomerční použití.

Matey napsal(a):

@duskohu dik za link na skvelý free filemanager, hneď som ho skúsil nahodiť.. čiže TinyMce 4.1.0 + Responsive FileManager 9.5.0
ide to bez problémov, držal som sa pokynov v dokumentácii

castamir
Člen | 629
+
0
-

@ViPEr*CZ* podle popisu na webu je pro komerční použití nutné poslat dotaci autorovi, ale výši dotace jsem nikde nenašel.

Editoval castamir (29. 8. 2014 12:23)

Nutt
Člen | 1
+
0
-

Ahoj, taky se pokouším ResponsiveFilemanager integrovat do Nette.
Část se mi již povedla a to přidat jej do editoru TinyMCE nyní se pokouším jej ještě nějak solidně implementovat do samotné stránky v administraci a následně jako tlačítko pro přidání fotky u kontaktů v mojem adresáři.
Kdyby jste měli tento manager takto implementovaný, tak prosím napište jak na to děkuji.

Poznámka: Zde je taky vlákno věnující se této integraci http://www.cms-systemy.cz/…ager-v-nette zatím zde však čekám jestli bude řešení popsáno uživatelkou, která již toto má hotové.