Dynamický label u prvku přidaného replicatorem

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Ekimik
Člen | 6
+
0
-

Zdravím,
ve své aplikaci používám Replicator od Filipa Procházky, nyní jsem však narazil na problém, který se mi už několik hodin nedaří vyřešit (ani najít řešení). Potřeboval bych, aby se mi k checkboxům, které přidávám replicatorem a kterých může být x, přidal dynamický label (caption, druhý paramatr metody addCheckbox()). Situace je taková, že já mám seznam uživatelů, kterým může přihlášený uživatel zaslat zprávu (to kterým uživatelům se zpráva ve finále zašle záleží na stavu checkboxů) přičemž se snažím docílit toho, aby se vedle checkboxu zobrazovalo jméno uživatele. Vše mám připraveno, a funguje, jen se mi nedaří dostat k těm checkboxům dynamické labely. Kód vypadá následovně:

// pole uživatelů, který obsahuje na jednotlivých indexech pole entitu obsahující mimojiné jméno a přijmení uživatele, které bych rád zobrazil vedle checkboxu
$workersInfo = $this->workersOnTask;

$chooserForm->addDynamic("chooserContainer", function (\Nette\Forms\Container $container) use ($workersInfo) {
	$container->addCheckbox("messageReceiver", /* Some magic */)
        	->setDefaultValue(TRUE);

}, (empty($workersInfo)) ? 1 : sizeof($workersInfo));

Předem děkuji za čas strávený čtením dotazu a případnou odpovědí.

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Manuální render v šabloně. Předáš si pole uživatelů a pak zhruba takto:

<ul>
	<li n:foreach="$users as $user">
		{input chooserContainer-$user->id-messageReceiver}
		{$user->name}
	</li>
</ul>

Za předpokladu, že indexuješ podle ID uživatele. Pokud ne, idea je snad jasná. :)

Ekimik
Člen | 6
+
0
-

Ha, to mě vůbec nenapadlo. Díky moc…