Fatal Error: Call to undefined method HttpRequest::setEncoding()

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
hiny
Člen | 35
+
0
-

Zdravím, chtěl sem přenést web z localhostu(ubuntu 9.04) na server(gentoo, php 5.2.9). Nicméně po tom co jsem vše nahrál na server a zadal adresu do prohlížeče, tak mi to na místo webu zobrazilo prázdnou stránku a do logu serveru to zapsalo akorád hlášení http 500 a nic víc. Později sem si zapnul v .htaccess zobrazování chyb php a to už bylo mírně obsáhlejší

Fatal error: Call to undefined method HttpRequest::setEncoding() in /home/virtual/hink.cz/www/chalupaukoule.hink.cz/_libs/Nette-0.8-revision-305/Application/Application.php on line 87

a na mail mi příjde toto hlášení:

[2009-06-07 17:20:55] exception 'FatalErrorException' with message 'Call to undefined method HttpRequest::setEncoding()' in /home/virtual/hink.cz/www/chalupaukoule.hink.cz/_libs/Nette-0.8-revision-305/Application/Application.php:87
Stack trace:
#0 [internal function]: Debug::shutdownHandler()
#1 {main}`

do logu se zapíše toto

[07-Jun-2009 17:20:55] PHP Fatal error:  Call to undefined method HttpRequest::setEncoding() in /home/virtual/hink.cz/www/chalupaukoule.hink.cz/_libs/Nette-0.8-revision-305/Application/Application.php on line 87
[07-Jun-2009 17:20:55] PHP Fatal error:  Uncaught exception 'FatalErrorException' with message 'Call to undefined method HttpRequest::setEncoding()' in /home/virtual/hink.cz/www/chalupaukoule.hink.cz/_libs/Nette-0.8-revision-305/Application/Application.php:87
Stack trace:
#0 [internal function]: Debug::shutdownHandler()
#1 {main}

Nakonec jsem zapnul debug v nette a výsledek můžete vidět zde

Niméně vůbec nic mi to neříká, nevíte někdo co je špatně? Předpokládám, že když mi to na localhostu funguje normálně, že je problém v konfiguraci serveru. Už jsem z toho docela zoufalej, strávil sem nad tím dvě noci a nic :-(

Nette verze 0.8 revize 305
zkoušel jsem i 0.9 revize 334, ale nepřineslo to žádnou změnu.
Checker pro verzi 0.8
Checker pro verzi 0.9

Ola
Člen | 385
+
0
-

Vypadá to na zapnutý rozšíření HTTP – řešením je použít prefixovanou verzi Nette nebo ho vypnout.

hiny
Člen | 35
+
0
-

Ola napsal(a):

Vypadá to na zapnutý rozšíření HTTP – řešením je použít prefixovanou verzi Nette nebo ho vypnout.

Tak sem vypnul rozšíření http a teď to hlásí pouze http 500 a do logu to nic nezapíše :-(

Ola
Člen | 385
+
0
-

Máš nastavený $application->catchExceptions = FALSE; a zapnutou Laděnku přes Debug::enable(Debug::DEVELOPMENT)?

Editoval Ola (7. 6. 2009 19:27)

hiny
Člen | 35
+
0
-

Ola napsal(a):

Máš nastavený $application->catchExceptions = FALSE; a zapnutou Laděnku přes Debug::enable(Debug::DEVELOPMENT)?

Takže sem přidal $application->catchExceptions = FALSE; a myslím, že teď už je jasné kde je problém.
Udělal sem pravděpodobně překlep v hesle(dvakrát), když sem přidával uživatele do mysql. Teď už vše funguje jak má :-)

Děkuji za pomoc.

Editoval hiny (7. 6. 2009 19:33)