Moc session souborů u wedosu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

Ahoj, nasadil jsem svůj projekt (použito nette 2.1) na hosting Wedos. Vše běží bez problémů, ale dnes jsem se podíval do složky session a zjistil jsem, že se tam nachází asi 600 souborů.

Na webu je nastaveno session auto start na true, expiration 14 days, protože v login formuláři používám ->addProtection().

Dle tabulky návštěv web navštívilo od spuštění (asi 3 týdny) cca 1500 návštěvníků (70% jsou roboti)

Je to v pořádku, nebo je někde něco špatně a tolik souborů by tam nemělo být? Díky

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Zrovna u login formuláře je protection myslím zbytečná.

Jiří Nápravník
Člen | 710
+
+3
-

600 souborů nic není, session souborů máme na jednom serveru (šest větších projektů) asi čtvrt milionů.

Nicméně doporučuji, vyhodit auto start, protoze takhle ti prave tvori session kazdy robot. Dokonce bych rekl, ze i kazdy robot na každý request, protože roboti si session nedrží. A tu session startovat vždy až v presenteru, kde ji budeš potřebovat, což je povětšinou admin sekce, která má svůj basepresenter, tak tam to můžeš zapnout.

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

ok, díky – asi to tak udělám…