SandboxPresenter.php nenalezen
- pes502
- Člen | 1
Zdravím,
Před malou chvílí jsem si nahodil Nette na webhosting (Wedos) s tím, že se konečně pokusím v tomto frameworku vyvýjet, neboť vypadá velmi slibně. Na FTP jsem založil novou subdomain složku a do ní zkopíroval adresáře „Nette“ a „sandbox“. Po zadání URL/sandbox/www se ovšem objeví chyba (404) soubor nenalezen.
Zapnul jsem tedy laděnku a problém mi to hlásí v souboru:
Cannot load presenter 'Sandbox', class 'XXX/www/subdom/XXX/sandbox/app/presenters/SandboxPresenter.php'
Tento soubor v sandbox/app/presenters/ opravdu není. Chtěl bych se zeptat, jak mám postupovat dále. Přečetl jsem několik postů s podobnou chybou zde na fóru, ale nikde jsem se nic užitečného nedozvěděl (zkoušel jsem také měnit .htaccess dle různých tipů zde na fóru, ale opět bez výsledku).
Děkuji všem za případnou pomoc
Editoval pes502 (16. 5. 2014 13:10)
- ViPEr*CZ*
- Člen | 818
Ta URL bude dobře… spíš bude routa ze sandboxu nastavená tak, že prostě první slovo mezi /…/ vezme jako jméno presenteru. Tudíž tam je sandbox… tak to hledá SandboxPresenter :-)
greeny napsal(a):
Podle toho co jsi sem napsal, tak to url ***/sandbox/www nevede na nette, na nette vede už jen to ***/, zkus z adresního řádku smazat /sandbox/www ;)