Web nejde bez developer mode

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
xciza
Člen | 194
+
0
-

Ahoj,
na hosting jsem si nahrál vytvořené stránky, ale problém je v tom, že stránky nejdou pokud není povolený developer mode v bootstrapu $configurator->setDebugMode(TRUE); . Když je vypnutý, naskočí pouze pozadí stránek (bez textů a dalšího obsahu), když je zapnutý tak naskočí stránky v pohodě.
Nesetkal se někdo s tímto problémem? Případně nějaké nápady, čím by to mohlo být?

Díky

Editoval xciza (6. 5. 2014 18:21)

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

Ahoj. Křišťálovou kouli nemáme asi nikdo. Je něco v logu?

xciza
Člen | 194
+
0
-

Do logu se nic nezapíše, jiná error hláška taky nikde.

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

To je divné. Zkus smazat cache, ověř práva na zápis do temp a log složek. Případně jestli máš možnost tak koukni přímo do apache/php logů.

xciza
Člen | 194
+
0
-

Jo kvuli pravum to nevypsalo do erroru chybu

[2014-05-06 19-33-30] Fatal error: Class 'Nette\Utils\PhpGenerator\PhpLiteral' not found in xy.cz/vendor/kdyby/translation/src/Kdyby/Translation/CatalogueCompiler.php:128  @  http://xy.cz/  @@  exception-2014-05-06-19-33-29-33b1d8f535288f77f5b19378e6517866.html

na ftp jsem zjistil, že ta classa neni umístěná v Nette\Utils ale jenom v Nette\PhpGenerator

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Takže jsi špatně nahrál soubory na FTP? :) Už ti to teda funguje?

xciza
Člen | 194
+
0
-

no to asi tezko, kdyz jsem nette stáhl pres composer (tudíš vsechny slozky vytvořil composer)

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

Na které verzi nette závisíš? V poslední době se s nette děly velké věci. Myslím, že ti to stahuje dev verzi, která je už rozdělena na menší balíčky.

xciza
Člen | 194
+
0
-

mám nastaveno v composer.json "nette/nette": "~2.1.0". Jakou verzi tam mám tedy nastavit?

EDIT: Nebo co případně kde přepsat, abych nemusel stahovat starší verzi?

Editoval xciza (7. 5. 2014 7:01)

xciza
Člen | 194
+
0
-

Nikdo neporadí pls?

Jinak když tam zkusím nahrát starší Nette, tak se to samozřejmě celé rozhodí a mám kupu jiných erroru, jelikož tam jsou zase jiné závislosti atd.

EDIT: Tak snad je to uz v poradku. Zkusil jsem změnit namespace v tom souboru kdyby/translation/src/Kdyby/Translation/CatalogueCompiler.php z

use Nette\Utils\PhpGenerator as Code;

na

use \Nette\PhpGenerator as Code;

pak zakázat develop mode a jde to, tak snad to takhle je v pořádku

Editoval xciza (7. 5. 2014 16:41)