Signály a formuláře v ErrorPresenteru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
sinner
Člen | 20
+
0
-

Zdravím,
pracuji na aplikaci, která má formuláře a signály na stránce 404. Jak po odeslání formuláře, tak po stisku tlačítka vedoucího na signál, dostanu jako odpověď hlášku 404.

Nevíte jakým způsobem přemluvit ErrorPresenter aby se choval skoro jako „normální“ presenter?

sKopheK
Člen | 207
+
0
-

Mě pomohlo nastavovat všechny odkazy plnou cestou, tzn. „Presenter:akce“ a nejen „akce“. U formuláře to bylo složitější, tam jsem musel prasácky použít např.

$do = 'searchForm-form-submit';
$form->setAction($this->getPresenter()->link(':Text:') . '?do=' . $do);

Ten parametr do si zjisti jak vypadá u toho formuláře na stránce, kde není chyba a pak to už nikde neměň :).

U signálů to mám taky takové všelijaké, když odkazy na ně předávám do šablony z rodiče všech presenterů, kde při jejich vytváření kontroluju, jestli není aktuální presenter ten chybový a případně tvořím odkaz podobně jako u formuláře přes ?do=.

Diskuze o ErrorPresenteru tu už několikrát byla, ale nic standardizovaného se nevymyslelo a nakonec si každý musel poradit sám.

Editoval sKopheK (30. 4. 2014 12:31)

sinner
Člen | 20
+
0
-

sKopheK napsal(a):

Mě pomohlo nastavovat všechny odkazy plnou cestou, tzn. „Presenter:akce“ a nejen „akce“. U formuláře to bylo složitější, tam jsem musel prasácky použít např.

$do = 'searchForm-form-submit';
$form->setAction($this->getPresenter()->link(':Text:') . '?do=' . $do);

Ten parametr do si zjisti jak vypadá u toho formuláře na stránce, kde není chyba a pak to už nikde neměň :).

U signálů to mám taky takové všelijaké, když odkazy na ně předávám do šablony z rodiče všech presenterů, kde při jejich vytváření kontroluju, jestli není aktuální presenter ten chybový a případně tvořím odkaz podobně jako u formuláře přes ?do=.

Diskuze o ErrorPresenteru tu už několikrát byla, ale nic standardizovaného se nevymyslelo a nakonec si každý musel poradit sám.

Je to velmi prasácké, ale funguje díky.