Renderovani sablon

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
arron
Člen | 464
+
0
-

Byl by nekdo povolany ochotny sem nejak prehledne sepsat jak ted presne funguje renderovani sablon (tedy ten novy zpusob)? Dohledavat utrzkovite informace po foru je takove dost na nic a hlavne mam fakt zmatek v tom, co teda ted presne funguje a co ne:-) Diiiky moc:-)

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Nový způsob teď bohužel ještě není moc k dispozici.

arron
Člen | 464
+
0
-

No ja jsem prave z fora pochopil, ze uz to teda funguje…tohle je pro me zase nova informace:-) Tak ted mam jeste lepsi zmatek:-D

xificurk
Člen | 121
+
0
-

Nový způsob je k dispozici, ale není to finální verze a není vyloučeno, že se ještě od základu překope.

Vše podstatné o současném stavu je myslím tady: https://forum.nette.org/…acnem-poradi

arron
Člen | 464
+
0
-

Ja jsem to procital uz mnohokrat, ovsem nektere veci mi nefunguji (treba automaticky extend), tak me to mate, co vsechno teda implementovane je nebo neni.

xificurk
Člen | 121
+
0
-

arron napsal(a):

Ja jsem to procital uz mnohokrat, ovsem nektere veci mi nefunguji (treba automaticky extend), tak me to mate, co vsechno teda implementovane je nebo neni.

To bude tím, že když si pořádně přečteš, co David psal, tak to bylo o tom, jak bude probíhat přechod na nové šablony, až budou dokončeny ;-)

arron
Člen | 464
+
0
-

xificurk napsal(a):

To bude tím, že když si pořádně přečteš, co David psal, tak to bylo o tom, jak bude probíhat přechod na nové šablony, až budou dokončeny ;-)

No tak tim to muze byt:-) Ale proste jsem to z toho prave nepochopil, jaky je stav:-)

xificurk
Člen | 121
+
0
-

arron napsal(a):

No tak tim to muze byt:-) Ale proste jsem to z toho prave nepochopil, jaky je stav:-)

Jak jsem již psal, stačí si pozorně přečíst odkazované vlákno. Myslím, že i tam se pravděpodobně budou do budoucna objevovat důležité informace.