Ztráta identity přihlášeného uživatele na určitých akcí presenteru
- AuHau
- Člen | 13
Ahojte!
Narazil jsem na, pro mě totálně nepochopitelný, problém, tak bych vás
chtěl poprosit o pomoc.
Chtěl jsem implementoval ACL vrstvu do mé aplikace, po naimplementování se mi aplikace svým způsobem totálně rozsypala, tak jsem celý projekt revertnul, jenže chování v jednom okamžiku pořád zůstalo stejné.
Mám dva presentery, všechny akce (přehled, edit, delete atp) fungují bez
problému, ale při akci zobrazení detailu položky, se stránka začne
strašně dlouho načítat (10s) a pak mě to přesměruje na přihlašovací
stránku s tím, že nejsem přihlášený.
Toto mi dělají 2 presentery, avšak další presentery, kteří mají
podobnou funkcionalitu fungují bez problému!
Snažil jsem se přijít na to co to může způsobovat a zjistil jsem že při těchto problémových akcích už v startupu BasePresenteru záhadně neexistuje identita přihlášeného uživatele.
Nevíte co to může způsobovat?
BasePresenter mají všichni stejný, tak nechápu tak selektivní chování jen
u nějakých Presenterů a nějakých akcí :(
Předem mockrát děkuji za všechny návrhy a tipy
- Pavel Macháň
- Člen | 282
AuHau napsal(a):
Ahojte!
Narazil jsem na, pro mě totálně nepochopitelný, problém, tak bych vás chtěl poprosit o pomoc.Chtěl jsem implementoval ACL vrstvu do mé aplikace, po naimplementování se mi aplikace svým způsobem totálně rozsypala, tak jsem celý projekt revertnul, jenže chování v jednom okamžiku pořád zůstalo stejné.
Mám dva presentery, všechny akce (přehled, edit, delete atp) fungují bez problému, ale při akci zobrazení detailu položky, se stránka začne strašně dlouho načítat (10s) a pak mě to přesměruje na přihlašovací stránku s tím, že nejsem přihlášený.
Toto mi dělají 2 presentery, avšak další presentery, kteří mají podobnou funkcionalitu fungují bez problému!Snažil jsem se přijít na to co to může způsobovat a zjistil jsem že při těchto problémových akcích už v startupu BasePresenteru záhadně neexistuje identita přihlášeného uživatele.
Nevíte co to může způsobovat?
BasePresenter mají všichni stejný, tak nechápu tak selektivní chování jen u nějakých Presenterů a nějakých akcí :(Předem mockrát děkuji za všechny návrhy a tipy
Měl sem podobný problém, ale bylo to kvůli session pro více subdomén (*.domena.tld). Nepřišel sem na to jak to vyřešit.. Jednou to šlo podruhé ne a každej prohlížeč si dělal co htěl (jedinej FF byl OK)
Editoval EIFEL (5. 2. 2014 12:23)