Při zapnutém ajaxu při odeslání formuláře vyskočí hláška: Please select a valid option

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Oli
Člen | 1215
+
0
-

Ahoj,
mám takovej problém. Používám Niftygrid, kterej má v sobě filtrační formulář. Když vypnu ajaxaci tak všechno funguje jak má. Když ale zapnu ajaxaci, tak se formulář odešle a někde se něco odchytí a vyhodí mě to hlášku Please select a valid option. Vubec nevím kde by mohl bejt problém.

Všechny hodnoty se pošlou, po odeslání v attached jsem si je poslal JSONem a jsou v $presenter->getParameter(‚grid‘) > filter. Začalo to dělat po přechodu na Nette 2.1.

Nezměnilo se v Nette 2.1 něco, co by to mohlo dělat?

Oli
Člen | 1215
+
0
-

Ještě teda jedna věc. Po přechodu na Nette 2.1 mi začal attached házet chybu na presenteru:

Invalid value for persistent parameter 'filter' in 'myGrid', expected scalar.

Vyřešil jsem to primárním typováním původní proměnné public $filter; na public $filter = []; podle rady.

Nicméně od té doby při neajaxovém requestu $filter obsahuje data a vyhledá správně. Při ajaxovém požadavku neobsahuje nic, jen prázdné pole. Dumpnul jsem si $_POST a obsahuje uplně ty samé data jako ajaxový POST požadavek.

Nemá někdo nějaký nápad?