nezobrazuje ‚0‘ pri odosielani cey email

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Ahojte,

ked si y formulara odoslem premennu do session $section->telefon a potom to posielam na email, ale ked zadam cislo zacinajuce nulou … like …0905905905 … tak prvu nulu mi nezobrazi v mail-i
… teda 905 …

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Asi protože to používáš (nebo přetypováváš, buď sám nebo to dělá form při integer validaci) jako integer, ne jako string. To je standardní chování PHP.

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Majkl578 napsal(a):

Asi protože to používáš (nebo přetypováváš, buď sám nebo to dělá form při integer validaci) jako integer, ne jako string. To je standardní chování PHP.

OK, a ako sa tomu vyhnut .. teda co urobit preto, aby mi to zobrazovalo normalne

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Teda ja pouzivam klasicky vypis premennej {$section->telefon} a ako som teraz zistil, vypisuje mi to bez tej nuly 0 aj v sablone

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Řešení je nepoužívat validaci Form::INTEGER a namísto ní použít vlastní validaci regulárem. Je to BC break oproti verzi 2.0.

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Majkl578 napsal(a):

Řešení je nepoužívat validaci Form::INTEGER a namísto ní použít vlastní validaci regulárem. Je to BC break oproti verzi 2.0.

Dik, funguje.

Editoval Takeshi (25. 1. 2014 19:18)