TinyMCE escapuje html značky

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
johnny_d
Člen | 2
+
0
-

Ahoj, s nette se seznamuju a projel jsem si quickstart. Postupně se ho pokouším rozšiřovat a vyzkoušel jsem si na textareu navázat TinyMCE.

Podle planette jsem vše v pohodě zprovoznil, ale Tiny escapuje html značky, takže jsou pak zobrazeny společně s textem.

Používám Nette 2.1.0 a nejnovější verzi tinyMCE.

<script>
	tinymce.init({
		mode:"exact",
		elements: "mceEditor",
		entity_encoding : "raw",
		entities : "160,nbsp,162,cent,8364,euro,163,pound",
		language:"cs"
	 });
</script>

Našel jsem rady pro přidání entity_encoding a entities – to ale nepomohlo.
Tak díky za radu.

vvoody
Člen | 910
+
0
-

Čo má spoločné tinymce s vypisovaním obsahu (asi z databáze) na výstup? Tinymce určite nič neescapuje. Poriadne si naštuduj latte, ono automaticky escapuje výstup.

llook
Člen | 407
+
0
-

vvoody napsal(a):

Čo má spoločné tinymce s vypisovaním obsahu (asi z databáze) na výstup? Tinymce určite nič neescapuje. Poriadne si naštuduj latte, ono automaticky escapuje výstup.

Jenže to je správně – obsah textarea má být escapovaný, když v HTML bude <textarea>&lt;html&gt;</textarea> bez TinyMCE, tak se zobrazí textarea s <html>.

Chybu bych taky hledal spíš u TinyMCE.

llook
Člen | 407
+
0
-

Nebo možná ještě jinde – zkus se podívat do zdrojáku, jak se ti to do té textarea vypisuje (nebo vypni TinyMCE).

johnny_d
Člen | 2
+
0
-

Díky vvoody. Můj problém byl v tom, že jsem v šabloně nepoužil pro výpis {$item|noescape}.

Editoval johnny_d (5. 1. 2014 18:34)