Trying to get property of non-object

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
JarekSt
Člen | 39
+
0
-

Zdravim.
Mam sablonu, ve ktere se mi vypisujou nejaka temata z jednoduche DB tabulky. Problem je v tom, ze mi NEKDY vyskoci chyba „Trying to get property of non-object“ v ActiveRow.php funkci accessColumn(). Divne je, ze staci zmacknout „obnovit“ (F5) a vse najede bez problemu. Cim to?

vvoody
Člen | 910
+
0
-

Ak teda používaš nette database tak v prvom rade určite prejdi na nette 2.1, ak bude chyba pretrvávať pastni sem všetok kód od modelu po šablónu, ktorý sa spúšťa na stránke na ktorej vyskakuje táto chyba.

JarekSt
Člen | 39
+
0
-

vvoody napsal(a):

Ak teda používaš nette database tak v prvom rade určite prejdi na nette 2.1, ak bude chyba pretrvávať pastni sem všetok kód od modelu po šablónu, ktorý sa spúšťa na stránke na ktorej vyskakuje táto chyba.

Pouzivam nette database a verzi mam 2.1.0-RC2.

JarekSt
Člen | 39
+
0
-

Natahnul jsem si composerem novou verzi nette a zda se, ze to je OK (alespon se mi ted nijak nedari tuhle chybu nasimulovat). Vypada to teda, zde ve verzi 2.1.0-RC2 byl nejaky bug.

JarekSt napsal(a):

Zdravim.
Mam sablonu, ve ktere se mi vypisujou nejaka temata z jednoduche DB tabulky. Problem je v tom, ze mi NEKDY vyskoci chyba „Trying to get property of non-object“ v ActiveRow.php funkci accessColumn(). Divne je, ze staci zmacknout „obnovit“ (F5) a vse najede bez problemu. Cim to?