Nette formular – rucne vykreslenie

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Ahojte,

mam jeden problem … mam vytvoreny formular v presenteri. Pokial ho v sablone vykreslim prikazom

{control registerForm}

Vsetko je v poriadku. Ale ako nahle vykreslujem formular „rucne“ teda nieco na tento sposob …

{form registerForm}
{label meno} - {input meno}
...
{/form}

Nezobrazuju sa mi vystrazne spravy, ako napriklad … dane policko treba vyplnit, subor musi mat max MB
… a taktiez sa mi nezobrazuju flashMessages, ktoru mam zadefinovanu v Presenteri, vo funkcii onSuccess[]

.. viete poradit?

Editoval Takeshi (31. 12. 2013 16:26)

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

https://github.com/…s/form.latte

To by mohlo byt ono, len este jedna doplnujuca otazka …
nechcem to vykreslit pomocou foreach, pretoze si to chcem upravit podla seba a toto mi vykresli formular automaricky … teda to iste ako keby som pouzil {control registerForm} …

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

V pohode, uz funguje … diky :-)

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Tohle je univerzální šablona pro vykresnení formuláře – ty ho budeš kreslit ručně, takže bez foreach.
Ale je tam ukázka vykreslování chyb (buď všech najednou pomocí foreach jako v ukázce, nebo nějak sofistikovaně u souvisejících inputů – to už je na tobě).

P.S. Jo a pokud máš starší Nette, tak radši použij jako ukázku tento soubor v sandboxu který byl v balíku spolu s tvým Nette. Něco se asi v posledních verzích měnilo ($form->ownErrors se dřív myslím jmenovalo jinak).