Jak na Redirect na určitou část webu (#)?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Zuben45
Člen | 268
+
0
-

Dobrý den,
vytvořil jsem si v sekcích webu komentáře s formulářem pro zadání nového. Po odeslání formuláře se bez problému přesměruji zpět na danou stránku. Ale potřeboval bych, abych se ještě dostal na určitou část (do url přidat # (#ID_KOMENTARE) ), zkoušel jsem to takto:

$this->redirect("Gamelist:show",$values->section_id,Strings::webalize($values->section_name),"#".$values->comment_id);

Ale bezúspěšně, prosím nevíte jak na to ? Předem děkuji

Zuben45
Člen | 268
+
0
-

Tak mě před chvílí napadla taková blbůstka a ona funguje :)

Router:

$router[] = new Route('<presenter>/show/<id>-<nicename>[#<commentid>]', 'Homepage:show');

Presenter:

public function actionShow($id=0,$nicename="",$commentid="")

a redirect tedy:

$this->redirect('show',$values->section_id,Strings::webalize($values->section_name),$values->comment_id);

Myslíte, že to tak můžu nechat ? :)

Editoval Zuben45 (30. 12. 2013 2:38)

thunderbuff
Člen | 164
+
+1
-

Máš to správně. Jen pro úplnost, kde to i nějak takhle (nepotřebuje to <commentid> v routeru)

<?php

$this->redirect('show', $values->section_id,Strings::webalize($values->section_name) . '#' . $values->comment_id);

?>
Zuben45
Člen | 268
+
0
-

thunderbuff napsal(a):

Máš to správně. Jen pro úplnost, kde to i nějak takhle (nepotřebuje to <commentid> v routeru)

<?php

$this->redirect('show', $values->section_id,Strings::webalize($values->section_name) . '#' . $values->comment_id);

?>

Aha, to mě nenapadlo, díky moc :) Ušetřils mi úpravu presenterů a ještě řádek v routeru, ještě jednout díky :)

PS: No teď mě to přesměrovává místo # na %23 :), takže asi zase zpátky k routovacímu :D

Editoval Zuben45 (30. 12. 2013 3:28)

thunderbuff
Člen | 164
+
0
-

Divný, mě to na 2.1 funguje. Zkus se ještě insprovat zde:

https://forum.nette.org/…nie-na-kotvu#…

MartinitCZ
Člen | 580
+
+1
-

Mě osobně funguje toto:

$this->redirect('Setting:User' . '#tab-form'); // Nette 2.2-dev
mr.mac
Člen | 87
+
0
-

Nedávno jsem to řešil, toto mi bylo poraděno a funguje to bezvadně.

Zuben45
Člen | 268
+
0
-

mr.mac napsal(a):

Nedávno jsem to řešil, toto mi bylo poraděno a funguje to bezvadně.

super, díky moc mi to pomohlo :)