FAQ

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Inza
Člen | 330
+
0
-

Tak, jelikož jste opět zahltili milníky, tak dělám nové vlákénko na FAQ – právě teďka už mám skoro hotovo přeformátování struktury, mmt hodím sem info v dalším postu…

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Mám návrh na doplňovanie FAQ: Aby bolo vidno postup prác – čo je už zdokumentované a čo ešte chýba, bolo by fajn poznámky nechávať na stránke a označovať ich značkou <del></del> (a odkazy do fóra mazať). S tým, že vytvorené články sa budú pridávať nad čiaru (ktorú veľmi nevidieť…), aby boli vidieť ako prvé – tak ako som to načrtol ja.

Čo myslíte?

Takisto by sa mohli medzi poznámky pod čiarou dopĺňať témy na FAQ (ak to má zmysel aj spolu s odkazom do fóra)

Edit: tiež sa mi páči to, čo zaviedol _Martin_ – prefixovať stránky z FAQ, napr. „FAQ/Jak na adresářovou strukturu“, či „FAQ/Routovanie“, z toho je hneď jasné, kam to patrí.

Editoval kravco (21. 4. 2009 16:32)

_Martin_
Generous Backer | 679
+
0
-

Proč ne, nějakou štábní kulturu to chce, aby v tom nevznikl zmatek. Škrtání je fajn věc, jednou za čas se dá vše promáznout (třeba až se dokončí nějaká část, tématický celek,…). Wiki umí verzování, takže pro případné pozdější dohledání budou poznámky k dispozici.

Inza
Člen | 330
+
0
-

TAk omlouvám se že to ještě není ale naprosto nestíhám. Rozhodl jsem se že ještě před tím FAQ udělám roadmapu a priority

Priority už jsou done, Roadmapa bude snad hotová do PS…