Proměnna ktera se při ajaxu nepřepíše

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Zdravim chci se zeptat. Mám proměnnou kterou chci naplnit daty a následně někam odeslat. Naplnit ji chci pomoci ajax handlu. Takže zavolam handle vložim do pole hodnoty a reloadnu snippet potom když to udělam znovu chci aby v poli byly všechny hodnoty ale je tam furt jen jedna pole se prostě vždy promaže. Chci se teda zeptat jestli tu proměnnou jde nějak zachovat aby se pri reloadu snippetu nepřemazavala nebo to nejde a při reloadu snippetu se načíta znovu cely presenter na pozadí? Díky :)

Oli
Člen | 1215
+
0
-

Načítá se vždy celý presenter: Životní cyklus presenteru. V podstatě si to můžeš uložit do session nebo já mám dotahování dat řešeno tak, že mám z db tabulku s limitem např 10 a každej ajaxovej pozadavek me zvysi pocitadlo, ktere vynasobi limit…

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Napiš přesnější use case toho co chceš. Snippet se posílá jen pokud potřebuješ překreslit kus šablony, nikoliv hodnoty pro pole, to by jsis měl posílat json a pak s ním pracovat na úrovni javascriptu. Takže by jsi měl poslat již zpracovaný html kód. Otevři si Firebug (F12) ve firefoxu a chrome. Když se provede ajax tak ti vznikne url tu zkopíruj a dej ji do prohlížeče a musí se ti ukázat tvoje stránka ve stavu jakém ji požaduješ po překreslení.