prodírám se tutorialem – debugger
- karelb
- Člen | 17
Zdravím,
prodírám se tutorialem (českým quickstartem, anglickým quickstartem a anglickým „book“, což nevím, jak moc se liší od „quickstart“ a jak se to obojí liší od českého quickstartu),
hlouposti v části „instalace“ jsem dal jako pull request na github, teď jsem pro změnu zaseklý u části „začínáme“ / „start“.
Měl by se mi při chybě objevit debugger, přitom se mi objevuje „error 500“. Co s tím? permissions 777 má jak temp, tak log, a chyba se správně vygenerovala jako „log/exception-2013–11–21–22–40–14–4eef25be160b2a7412a5b5b7054edd66.html“, a dokonce se k ní můžu dostat. Ale chybu pořád nevidím.
- enumag
- Člen | 2118
Debugger je vidět pouze v debug módu. Ten je ve výchozím stavu zapnutý na localhostu ale vypnutý na serveru. Samozřejmě to můžeš v bootstrapu povolit touto metodou. Lze i zapnout debug mode podmíněně pouze pro některé IP adresy.
Editoval enumag (21. 11. 2013 22:58)
- karelb
- Člen | 17
enumag wrote:
Debugger je vidět pouze v debug módu. Ten je ve výchozím stavu zapnutý na localhostu ale vypnutý na serveru. Samozřejmě to můžeš v bootstrapu povolit touto metodou. Lze i zapnout debug mode podmíněně pouze pro některé IP adresy.
Dík! Zkusim to. A tahle informace ve všech třech tutorialech chybí, tak jí tam dopíšu a hodim to jako pull request.
- enumag
- Člen | 2118
@karelb: Aktivní začátečník jako ty, který nedostatky v dokumentaci rovnou i opraví, nám tady hodně dlouho chyběl (dle mého názoru). Odhalí problémy v dokumentaci mnohem snadněji než vševědoucí guru. Jestli chceš přidej si mne na jabber (stejný jako můj e-mail), budu moci na dotazy odpovídat mnohem rychleji. ;-)
Editoval enumag (21. 11. 2013 23:04)