Problém aplikace po nahrání na Endoru
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- connor
- Člen | 15
Zdravím,
zkouším vytvořit jednoduchou aplikaci v Nette, na localhostu funguje
všechno bez problému, ale pokuď aplikaci nahraji na Endoru, tak mi vyskočí
chyba Nette\MemberAccessException
Tohle mi vyhodí laděnka.
14: ?> <div class="span8">
15: <h2>Inzeráty</h2>
16: <?php $iterations = 0; foreach ($adverts as $advert): ?>
17: <h4><?php echo Nette\Templating\Helpers::escapeHtml($advert->title, ENT_NOQUOTES) ?></h4>
18: <p>
19: <?php if ($advert->type == 0): ?>
20: <b>Nabídka</b>
21: <?php else: ?>
22: <b>Poptávka</b>
23: <?php endif ?>
24: v kategorii (<?php echo Nette\Templating\Helpers::escapeHtml($advert->category->category_id, ENT_NOQUOTES) ?>
25: ) <b><?php echo Nette\Templating\Helpers::escapeHtml($advert->category->title, ENT_NOQUOTES) ?></b> od
26: <b><a href="<?php echo htmlSpecialChars($_control->link("Homepage:author", array($advert->id_user))) ?>
27: "><?php echo Nette\Templating\Helpers::escapeHtml($advert->user->first_name, ENT_NOQUOTES) ?>
28: <?php echo Nette\Templating\Helpers::escapeHtml($advert->user->last_name, ENT_NOQUOTES) ?></a></b>
Nevíte porosím Vás někdo, kde by mohla být chyba, když na localhostu to funguje, ale po nahrání na server ne?
- connor
- Člen | 15
Rozumím tomu velmi dobře, čemu nerozumím je, proč to na localhostu nedělá. Je ale fakt, že jsem se nedíval na DB na Ednoře a na localhostu, myslím rozdíly v nastavení. Mám ale pocit, že za to nemůže DB.
EDIT: Moje chyba, už asi ívm kde je chyba :) Localhost používá InnoDB, zatím co Endora používá MyISAM.
Editoval connor (23. 10. 2013 16:39)