[2.0.12] ErrorPresenter control form

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
HappyFace
Člen | 162
+
0
-

Ahojte,

kukal som ci by neslo nieco pouzit z fora ale uz sa to neda pouzit

Problem:
Pri zadani bludu do url sa mi vygeneruje 404, ktora obsahuje velku cast stranky az na kontent, ktory obsahuje samotnu 404-ku. na stranke sa vykresluje aj formular pre login ale verim, ze je to globalny problem pre akykolvek form z kontroleru, co by sa na tej stranke vykreslil.
Action toho formu sa nastavuje ako „/error/?do=login-lForm-submit“ a po odoslany to skonci 404-kou o5
ja by som potreboval aby sa tam vygenerovala akcia napr.„/?do=login-lForm-submit“ a spracovalo by sa to akokeby som bol na homepage.

myslite ze je to mozne nastavit?
cez latte to ide setnut ale lepsie by to bolo riesit priamo v createComponent v danom controlery,navedie ma niekto na validne riesenie? :) dakujem

petr.pavel
Člen | 535
+
0
-

Těším se, až někdo nabídne „to správné“ řešení. Prozatím doporučuji: http://blog.pepa.info/…r-presenter/

vvoody
Člen | 910
+
0
-

petr.pavel napsal(a):

„to správné“ řešení.

redirect po spracovaní formu

HappyFace
Člen | 162
+
0
-

vvoody napsal(a):

petr.pavel napsal(a):

„to správné“ řešení.

redirect po spracovaní formu

ono nieje problem co sa ma urovit po spracovani formularu ale vobec sa k nemu dopracovat :( lebo ked som na error presenteru vsetko sa akosi chova divne a kazdy request smerujuci na tento presenter skonci ako error a netusim preco ved je to fyzicky presenter, ktory dedi od basepresenteru kde je samotna tovarnicka na vytvorenie komponenty loginu.

momentalne to riesim cez latte hadam, nieje to ciste ale pouzitelne a funkcne kym nejadem sposob co stym