Dokumentační tým

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Inza
Člen | 330
+
0
-

Kdo máte zájem se AKTIVNĚ podílet na nové verzi dokumentace k Nette, či se případně již podílel, ozvěte se, ať se můžeme domluvit, do čeho se kdo pustí, ať se hneme z místa…

Mě za pár měsíců začíná zkouškové a to už musí být nová doku done – alespoň v beta verzi…;-)

Taky se sem napište, abych věděl, na koho se případně obrátit atd. – Já sám jsem ohledně praktických zkušeností v Nette celkem nováček – takže očekávejte, že něco vysvětlím špatně, tak mě pak pls opravujte…

romansklenar
Člen | 655
+
0
-

Inza napsal(a):

Já sám jsem ohledně praktických zkušeností v Nette celkem nováček – takže očekávejte, že něco vysvětlím špatně, tak mě pak pls opravujte…

Na víc momentálně času nemám, tak bych se zhostil té korektury – ne českého jazyka, ale kódů :)

Inza
Člen | 330
+
0
-

romansklenar napsal(a):

Na víc momentálně času nemám, tak bych se zhostil té korektury – ne českého jazyka, ale kódů :)

Jasný supr;-)…

ČJ docela zvládám – nějakou divnou anomálií přírody na to mám proti své vůli talent, ale stejně bude mnoho průchodů;-)..

stpnkcrk
Generous Backer | 190
+
0
-

Jestli by to k něčemu bylo, rád bych si na starost vzal korekturu českého jazyka – ne jen třeba po Tobě (Inza), ale i po jiných.

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-

Ahoj, co se mě týče, myslím, že si zatím vystačím s těmi screencasty.. :)

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Já bych sem tam něco napsal.

Inza
Člen | 330
+
0
-

Perfektní, už se nám to hezky rozrůstá;-)…