NetBeans 7.3 – Nette plugin problem
- Takeshi
- Člen | 596
Pozdravujem,
nainstaloval som si novu verziu NetBeans 7.3.1, k nemu som si stiahol prisluchajuci Nette plugin, ale po stlaceni tlacidla INSTALL mi napisalo, ze potrebuje nasledovne pluginy:
- PHP Annotation API
- PHP Editor API
- PHP Framework API
Neviem, kde ich najdem, resp. ako vyriesim tento problem. Za odpovede dakujem.
Editoval Takeshi (13. 10. 2013 15:33)
- jantobola
- Člen | 5
Takeshi napsal(a):
Pozdravujem,
nainstaloval som si novu verziu NetBeans 7.3.1, k nemu som si stiahol prisluchajuci Nette plugin, ale po stlaceni tlacidla INSTALL mi napisalo, ze potrebuje nasledovne pluginy:
- PHP Annotation API
- PHP Editor API
- PHP Framework API
Neviem, kde ich najdem, resp. ako vyriesim tento problem. Za odpovede dakujem.
Existuje jednoduche reseni, stahni si NetBeans 7.4 RC, ktery uz nette plugin ma v sobe. Pokud vsak trvas na verzi 7.3.1, tak to ti ja neporadim, mel sem stejny problem a nemel sem cas to nejak dele resit.
- kytart
- Člen | 10
- PHP Annotation API
- PHP Editor API
- PHP Framework API
Měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem ho tak, že jsem zkusil stáhnout plugin pro verzi 7.2 a z nějakýho důvodu to fungovalo :-)
- Takeshi
- Člen | 596
kytart napsal(a):
- PHP Annotation API
- PHP Editor API
- PHP Framework API
Měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem ho tak, že jsem zkusil stáhnout plugin pro verzi 7.2 a z nějakýho důvodu to fungovalo :-)
sa mi vidi, ze pri 7.2 mi to ties fungovalo ale pri 7.3 uz nie … no stiahol som si 7.4 a zase to ide :-D