Prvně přestala chodit hlavička, po vymazání cache se vrací pouze obsah default.latte

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
tbx
Člen | 5
+
0
-

Zdravím,

z ničeho nic (to je na tom nejdivnější – vrátil jsem všechny změny až do doby co vše fungovalo) mi přestalo fungovat CSS. Stránka začínala takto: http://img853.imageshack.us/…376/0sec.png
Je vidět i komentář, nenačetlo se CSS, tudíž {$basePath} zůstal {$basePath} a nenahradil se cestou.

Poté jsem zkusil smazat cache, a v tuto chvíli se nevykreslí ani layout, ale vykreslí se jen obsah default.latte (dělá to i na jiných stránkách, ne jen na hlavní)

Verze nette: dev-master#9bf0292 as 2.0.99 (composer)
Verze PHP: 5.4.16

Stalo se mi to ve stejném projektu už podruhé, poprvé jsem to vyřešil tak, že jsem začal od znovu, protože jsem udělal jen pár úprav, teď už to ale není možné.

V obou případěch jsem používal stejnou verzi Nette i PHP a k tomu Kdyby/Translation

Díky,
tbx

Editoval tbx (5. 10. 2013 21:01)

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Vypadá to že se ti nějak podařilo vypnout Latte filtr. Nehrál sis s metodou createTemplate?

Editoval enumag (5. 10. 2013 19:21)

tbx
Člen | 5
+
0
-

Metodu createTemplate jsem použil pro zaregistrování Kdyby\Translation helperu, a to následovně

protected function createTemplate($class = NULL)
{
    $template = parent::createTemplate($class);
    $template->registerHelperLoader(callback($this->translator->createTemplateHelpers(), 'loader'));

return $template;
}
enumag
Člen | 2118
+
0
-

Promiň měl jsem na mysli metodu templatePrepareFilters. S tou si nehraješ?

Pokud něco zkoušíš tak měj na paměti že se změny tohoto typu neprojeví pokud nesmažeš cache.

Editoval enumag (5. 10. 2013 21:06)

tbx
Člen | 5
+
0
-

Máš pravdu, zapomněl jsem v templatePrepareFilters zavolat $template->registerFilter($latte);

Děkuju :)