Grafy pomocou Google charts: NasExt/GoogleCharts

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
duskohu
Člen | 778
+
0
-

Zdravím
Vyrobil som rozšírenie pre Google charts
Rozšírenie nájdete na Githube doplnené o dokumentáciu, odporúčam inštaláciu cez composer.

kloban
Člen | 123
+
0
-

Ahoj,
zrovna pracuju s tímto rozšířením a postupuju podle dokumentace (https://github.com/…/en/index.md). V ní je vytvořen handle ve kterém se vytvoří pole

$data = array(
    'Pc'=>300,
    'Mouse'=>128,
    'Laptop'=>143,
    'Keyboard'=>57,
);

Já bych rád toto pole vytvářel jinde a předával pomocí parametru. Jak je to možné udělat?
Díky za reakce.

duskohu
Člen | 778
+
0
-

Ahoj, preco si v tom signali tie data nevytiahnes zo zdroja?

kloban
Člen | 123
+
0
-

Chci zobrazovat statistiky objednávek a chci mít možnost je zobrazovat v různém časovém rozmezí. Potřebuju tedy při tahání dat znát počáteční a koncové datum. Nepotřebuju tedy mít v parametru hotové pole, stačí mi tam ty dva datumy.

Nepřišel jsem ale na to, jak parametry předat.

duskohu
Člen | 778
+
0
-

kloban napsal(a):

Chci zobrazovat statistiky objednávek a chci mít možnost je zobrazovat v různém časovém rozmezí. Potřebuju tedy při tahání dat znát počáteční a koncové datum. Nepotřebuju tedy mít v parametru hotové pole, stačí mi tam ty dva datumy.

Nepřišel jsem ale na to, jak parametry předat.

@kloban V prvom rade si precitaj dokumentaciu, dozvies sa tam vela doleziteho, ten start a end datum si predavaj ako parametre toho signalu, na zaklade nich si vies vybrat data ake budes potrebovat. Signál neboli subrequest , MVC aplikace & presentery