nefunguji nice url ani nenacita obrazky – vraci chybu 500

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
spiider
Člen | 162
+
0
-

Ahoj, mam hosting na wedosu a vytvoreny alias…struktura je www/domains/web.cz. Ve web.cz mam nette projekt. Ve slozce web.cz mam tento htaccess ktery je z planette:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?web\.cz$
RewriteRule ^$ www/ [L]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?web\.cz$
RewriteRule (.*) www/$1 [L]

coz me smeruje do slozky www kde mam index.php, takze sem: www/domains/web.cz/www to mi nacte hlavni stranku, nicmene mi na ni nefunguje vubec zadne styly ani obrazky a bohuzel nefunguje ani podstranky web.cz/sing/in atd. vraci to vzdy chybu 500 avsak to neni ani nette chyba
Ve slozce www kde mam index.php mam tento htacess:

RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]

Nevite kde by mohl byt problem?
Diky moc

iwory
Člen | 147
+
0
-

Ahoj, v .htaccessu v adresáři www přidej „RewriteBase /www/“

Z.

spiider
Člen | 162
+
0
-

Bohuzel nepomohlo…takhle ho mam ted:

RewriteEngine On
RewriteBase /www/
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
iwory
Člen | 147
+
0
-

Můj vypadá takto, tak ho zkus…

Options -Indexes

# enable cool URL
<IfModule mod_rewrite.c>
	RewriteEngine On
	RewriteBase /www/

# prevents files starting with dot to be viewed by browser
	RewriteRule /\.|^\. - [F]

# front controller
	RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
</IfModule>

# enable gzip compression
<IfModule mod_deflate.c>
	AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript text/javascript application/javascript application/json
</IfModule>
spiider
Člen | 162
+
0
-

Zkusil sem ale porad bez zmeny. Zkusil jsem tam pustit nette checker a pise mi to: .htaccess mod_rewrite Disabled. Mod_rewrite is probably not present. You will not be able to use Cool URL.

Psal jsem na wedos, ale napsali ze mod rewrite se povoluje RewriteEngine On coz samozrejme vim…tak nevim cim to uz muze byt…:(

iwory
Člen | 147
+
0
-

Tak k wedosu bych nešel už jenom z principu.
Nicméně pokud Ti .htaccess hlásí stav disabled, tak není povolen. Nezapíná se Ti dodatečně někde v administraci?

spiider
Člen | 162
+
0
-

Nezapina prave nikde a na podpore me porad opakuji ze RewriteEngine On to zapina a ze u nich to je zapnuty…pokud pustim na jinem hostingu u wedosu nette checker tak je to v poradku, ale u tohoto kde mam domenu jako alias to hlasi ze ne. Prijde mi to tak ze se do slozky www kde je index.php a .htaccess ani nedostane protoze at tam dam co chci nic se nezmeni

spiider
Člen | 162
+
0
-

Tak sem nakonec zrusil alias a poridil si hosting zvlast a uz to funguje, takze uz to nemusim resit. Diky za reakce.