Možný bug v metodě flashMessage?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
PirateJack
Člen | 9
+
0
-

Ahoj,
narazil jsem na problém při používání flashMessage; možná dokonce na bug…
Používám Sandbox od Patrika Votočka pro Doctrine2, ale když něco zapíšu do FlashMessage, tak mi aplikace spadne, resp. prohlížeš vrací:
`Spojení přerušeno
Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.`. Laděnka se nechytá a Log je prázdný…
Má konfigurace je: PHP 5.3.10–1ubuntu3.7 | Server Apache/2.2.22 (Ubuntu) | Nette Framework 2.0.12.
Nesetkal jste se někdo s tímto problémem?

public function renderDefault()
{
    $this->flashMessage('Hello.'); // <-- problemový řádek, při zakomentování vše ok
    $this->template->anyVariable = 'any value';
}

Edit: prokrokoval jsem si FlashMessage a našel jsem asi problém… session_write_close() na řádku 240 v \Nette\Http\Session…

Editoval PirateJack (27. 8. 2013 23:24)

frosty22
Člen | 373
+
0
-

Tak v první řadě to určitě nebude bug flashMessage :) Ty už fungují léta a žádný problém s nimi není. Ale tedy spíše bych se zaměřil na session jako takové, sice mě zrovna nenapadá čím by to mohlo být, ale zkusil bych určitě flashMessage jinde v kodu. Posléze zkusit čistě SESSION, nastavení SESSION, …

Ale opravdu z největší pravděpodobností bude zakopaný pes v tvém nastavení PHP/Apache a práci se SESSION jako takových (problém se zápisem, něco divně nastavené, někde tady).