PHP 5.3.6, 502 na hostingu Savana při kratším contentu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
grogy
Člen | 147
+
0
-

Ahoj,

na konfiguraci:

• PHP 5.3.6
  • Nette – aktuální dev větev (#f36f5daab168925ccd1b4f7f35faa434be076dc6)
  • hosting Savana

vznikl zajímavý problém. Pokud jsem zkrátil šablonu app/templates/Homepage/default.latte, tak automaticky začala aplikace odpovídat hlavičkou 502.

Zkoušeno na vlastní aplikaci, tak i na aktuálním sandboxu (instalovaný přes Composer).

Řešil jste někdo tento problém? Popř. běhá někomu aktuální Nette v pořádku (a mám tedy někde problém u sebe)?

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Co konkrétně myslíš tím „zkrátil šablonu“? A když vynutíš laděnku, co ti to píše?

//edit: Jinak #502 by přímo s Nette souviset neměla, to je záležitost komunikace klient-server. Takže spiš otázka na hosting. Na localu se to chová normálně?

Editoval Šaman (26. 8. 2013 23:28)

grogy
Člen | 147
+
0
-

Na localu (PHP 5.5.1) jede v pořádku.

Zapnutí laděnky se také odpoví hlavičkou 502 a bílou stránkou.

<?php
/* bootstrap.php */

require __DIR__ . '/../../vendor/autoload.php';

$configurator = new Nette\Configurator;
$configurator->setDebugMode(TRUE);
$configurator->enableDebugger(__DIR__ . '/../log');
$configurator->setTempDirectory(__DIR__ . '/../temp');
...

Zkrátil šablonu – omlouvám se, vyjádřím se přesněji: když odmažu větší část obsahu bloku content, tak se rovnou zobrazí bílá stránka. Pokud je obsah delší, tak se stránka vykreslí až po konec bloku content a tam se „usekne“ – nevykreslí zbytek layoutu.

<!-- app/templates/Homepage/default.latte -->

{#content}
	zde je obsah, který z bůhvíjakého důvodu musí být dlouhý (jedno čím, v pohodě mi to vzalo nagenerované Lorum ipsum)
	...
{/#}
Milo
Nette Core | 1283
+
0
-

Zkus si pročíst issue 1211, možná to souvisí. Mohlo by pomoct nastavit nette na commit 2b74e467bf42b0416cce153c537268ffdb134513.

grogy
Člen | 147
+
0
-

Milo napsal(a):

Děkuji. Problém vyřešen, opravdu Tebou specifikovaný snapshot Nette funguje. Připisuji do issue.

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Tak by to už mělo být opravené.

grogy
Člen | 147
+
0
-

Díky.

Otestováno, takže aktuální master-branch (#c80ae9b) je OK i na Savaně s PHP 5.3.6.

Editoval grogy (28. 8. 2013 18:49)