Replicator – přidání existujících položek

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
chikeet
Člen | 160
+
0
-

Zdravím,
mám takový drobný problém s Replicatorem. Je to celkem jednoduchá věc, ale prostě nevím, jak na to. Když zobrazím třeba formulář na editaci uživatele, který má mít dejme tomu 5 existujících emailových adres s možností přidání dalších, zobrazí se mi jen tlačítko Přidat email. Existující adresy ne. Je to tím, že sice ve vytvoření formuláře createComponentUserForm vytvořím dynamickou položku formuláře

$emails = $form->addDynamic('emails', function (Container $email) use ($presenter) {
    $email->addText('addres', 'Email:', 30, 30);
    $email->addHidden('id', 0);
    $email->addSubmit('remove', 'Smazat email')
    	->addRemoveOnClick(callback($presenter, 'DeleteEmail'));
});

$videos->addSubmit('add_video', 'Přidat email')
    ->addCreateOnClick(TRUE, function (Kdyby\Replicator\Container $replicator, Container $email) { });

v akci actionEdit naplním existující položky formuláře daty

$form = $this['userForm'];
    if (!$form->isSubmitted()) {

$emails = $emailData->fetchAll();
    foreach ($emails as $email) {
        $form['emails'][$email->id]->setValues(array(
            'address' => $email->address,
            'id' => $email->id,
        ));
}

a v šabloně vykreslím

{foreach $form['emails']->containers as $id => $email}
    {label emails-$id-address/} {input emails-$id-address}
    {input emails-$id-id} {input emails-$id-remove}
{/foreach}

ale nikde nemám nic jako foreach($emails as $email){ //pridej dynamickou polozku formulare }, a nikde jsem nenašla, jak tohle udělat. Přijde mi to hloupé, ptát se na tak jednoduchou věc, ale fakt nevím, jak to napsat.

chikeet
Člen | 160
+
0
-

Tak se omlouvám, problém byl mezi klávesnicí a židlí… Červenám se až za ušima. Můžete tohle téma smazat? Neb nic přínosného tu myslím není.

bazo
Člen | 620
+
0
-

co tak napisat kde bol problem, aj ine problemy medzi klavesnicou a stolickou citaju toto forum

chikeet
Člen | 160
+
0
-

bazo napsal(a):

co tak napisat kde bol problem, aj ine problemy medzi klavesnicou a stolickou citaju toto forum

Problém nebyl v tom, že by se nezobrazovaly existující položky, ale že se ani neukládaly. Zatím se mi bohužel pořád nepodařilo přijít na to, proč.