PDFResponse 1.0.0 Class „mPDF“ not found

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
holantomas
Člen | 55
+
0
-

PHP 5.4.4
Nette 2.0.10

Zdravím,
chtěl bych použít addon PDFResponse, ale když jej zavolám (klidně i vzorový kód „hello wolrd“ ze zdejší stránky addonu), tak mi laděnka hodí:

Fatal Error

Class 'mPDF' not found

Neví někdo co s tím?

Ještě dodám že mpdf mám verze 5.6(zkoušel jsem i 5.7)

ZZromanZZ
Člen | 87
+
0
-

A máš mPDF indexované robotLoaderem ? Pozor mPdf je moloch a autoload bude asi vyžadovat zvýšení memory limitu pro PHP.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Již tradičně bych doporučil konkurenční nástroj, který funguje bezbolestně :) Pokud můžeš, použij raději tohle.

rixi
Člen | 109
+
0
-

pokial pouzivas composer, bezproblemovo funguje mpdf/mpdf . len si treba nastavit autoloading, o ktory by sa mal starat composer namiesto robotloadera.

Editoval rixi (14. 8. 2013 8:54)

holantomas
Člen | 55
+
0
-

ZZromanZZ napsal(a):

A máš mPDF indexované robotLoaderem ? Pozor mPdf je moloch a autoload bude asi vyžadovat zvýšení memory limitu pro PHP.

No již od autora je mpdf schválně přehlíženo robotloaderem pomocí netterobots.txt, ale tohle mě též napadlo, tak jsem zkoušel smazat soubor a nic.

Filip Procházka napsal(a):

Již tradičně bych doporučil konkurenční nástroj, který funguje bezbolestně :) Pokud můžeš, použij raději tohle.

O to co použiji mi moc nejde, spíše jde o implementaci do nette a získání vyrenderované stránky do daného nástroje. PDFResponse mi nabídlo přesně co potřebuji. Nemám čas si psát komponenty, které ještě k tomu ani psát neumím.

rixi napsal(a):

pokial pouzivas composer, bezproblemovo funguje mpdf/mpdf . len si treba nastavit autoloading, o ktory by sa mal starat composer namiesto robotloadera.

Můžeš sem šoupnout ten autoload při použití composeru se mi to při jeho generování 3× za sebou seklo nebo spíše zastavilo a ani po půl hodině nic neudělalo.

Editoval holantomas (14. 8. 2013 11:41)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Ten „konkurenční“ nástroj vypadá víc než dobře… Přidám jej do issues k PdfResponse. :-)