Facebook canvas aplikace – knihovny

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
adioverride
Člen | 26
+
0
-

Ahoj,
řeším potřebu vytvářet canvas aplikace pro facebook. Podíval jsem se na pár knihoven o kterých se tu na fóru psalo. Přesněji otestoval jsem si kdyby/facebook (neúspěšně) a facebook connect pro nette (tenhle se mi zdá takový nedodělaný). Máte zkušenost s jinou knihovonou? Nebo je nejlepší vzít a používat to fb sdk co mají na gitu?

Díky,
A.

Grelek
Člen | 233
+
0
-

PHP SDK od Facebooku bych rozhodně nepoužíval, budeš mít akorát víc vrásek.

HosipLan teď udělal nějakou dokumentaci ke Kdyby/Facebook, tak se na to ještě podívej. Je to asi nejlepší dostupná knihovna pro Facebook do Nette.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Co znamená neúspěšně?

bazo
Člen | 620
+
0
-

mozes este vyskusat https://github.com/…acebook-sdk/ ale myslim, ze filip uz ma svoje sdk trochu prepracovanejsie.

adioverride
Člen | 26
+
0
-

Thx, u kdyby mi to házelo chybu s metodou setInject(), kterou v jsem v nette nenašel (aspoň né na místě kde bylo psáno v chybě – v ServiceDefinition.php). Zatím zkouším alternativu čistého sdk, ale není to zrovna košér tak to zkusím později jak budu mít více času:) Díky.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

@adioverride Ty používáš stable Nette že? Vytvořil jsem vývojovou větev pro aktuální stable a tag v0.9.5, který se stable bude fungovat. Teď už by ti nemělo nic bránit v použití Kdyby/Facebook, které je dělané přesně na míru pro Nette ;)