Nette a ini_set a nastavení $iAmUsingBadHost = TRUE;

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
edmund
Člen | 28
+
0
-

Ahoj,

zkouším rozjet malý projekt nad nette na hostingu cesky-hosting.cz. Našel jsem tu v historii hodně doporučení, abych přešel jinam (to se mi ale nechce z vícero důvodů). Taky jsem ale našel, že by mělo fungovat nastavení Nette\Framework::$iAmUsingBadHost = TRUE;
Všechny odpovědi jsou ale cca rok a více staré.

Pokud ho nastavím (do bootstrapu těsně před řádek $configurator = new Nette\Config\Configurator;) tak mi to skáče do laděnky s hláškou: ini_set() has been disabled for security reasons

Chtěl jsem se zeptat, jak je to s tím $iAmUsingBadHost = TRUE; jestli to stále funguje a co se případně dá dělat.
Zkouším to na čistém právě staženém sandboxu.

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Nevím jak stable verze Nette, ale z masteru už tahle funkce byla odstraněna.

edmund
Člen | 28
+
0
-

enumag napsal(a):

Nevím jak stable verze Nette, ale z masteru už tahle funkce byla odstraněna.

Hmmm, tak jsem z toho lehce zmatený. Ten nastroj na kontrolu požadavku mi na tom hostingu vypsal, že gratuluje, že hosting požadavky splňuje. Bylo tam v seznamu šedivé jen to ini_set s poznámkou, že možná nebudou fungovat některé funkce, ale nakonec jsem na tom nerozjel ani samotný sandbox. :-(
To je trochu matoucí.
A pokud ta funkce byla odstraněna, proč ve zdrojácích pořád je a proč její použití nehlásí nějakou chybu o tom, že to nezná? A pokud tam pořád je, tak proč to nefunguje?