PdfRenderer a error 500 v nette
- kedlas
- Člen | 6
Ahoj,na jednom projektu nad nette jsem začal používat PdfRenderer a chtěl jsem ho i do druhého projektu, který vyvíjíme s kamarádem přes git (já na pc on na macu). U něj vš jede, na našem testovacím serveru to také jede, ale u mě na lokálu při načtení url projektu se zobrazí jen error 500. Pokud ale smažu složku mpdf s knihovnou mpdf z libs, celý projekt opět začne fungovat. Snažil jsem se to debugovat a pokud je mpdf knihovna v libs, padá to v bootstrapu na $configurator->createRobotLoader()->addDirectory(__DIR__);
Nesetkal jste se s tímto někdo? Bez knihovny funguje tak jak má (:-) až na funkce tý knihovny samozřejmě) a při zkopírování knihovny mpdf do libs se projekt ani nerozjede.
- kedlas
- Člen | 6
UPDATE:
Pokud načtu v prohlížeči projekt (ve stavu, kdy je knihovna mpdf smazaná z libs) a následně nahraji do libs tuhle knihovnu, tak mi její funckionalita funguje, tedy v renderuje pdf tak jak má. Když ale smažu obsah /temp tak se znovu objeví error 500 a web nerozjedu dokud zase neodstraním knihovnu mpdf z /libs
- jiri.pudil
- Nette Blogger | 1029
MPDF je pro RobotLoader moc velká. Takže Disallow v netterobots.txt a requirovat si ji ručně tam, kde je potřeba.