Jak správně nastavit adresu pro homepage

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
davez
Člen | 60
+
0
-

Ahoj, učím se v Nette, na server jsem si nahrál adresářovou strukturu Nette, v sandboxu jsem si upravil homepage, aby mi zobrazoval to co chci. Potřeboval bych poradit, aby se mi tato homepage zobrazovala hned na domena.cz a ne na domena.cz/nette/sandbox/www

besanek
Člen | 128
+
0
-

Obsah složky nette/sandbox přesunout do kořene serveru (tak kde teď máš tu složku nette) a potom https://doc.nette.org/…ubleshooting#…

davez
Člen | 60
+
0
-

Tak jsem tak udělal. Na server svoje věci musím ukládat do složky web, takže obsah složky web je to, co bylo v sandboxu + složka Nette. Do .htaccess, který jsem taktéž vykopíroval z toho sandboxu, jsem dal kód z odkazu výše. Stále mi to však nefunguje. Udělal jsem něco špatně, ale nevím co…

llook
Člen | 407
+
0
-

Pokud máš server nastavený takto, tak bych složku „www“ přejmenoval na „web“ a nahrál projekt do složky nadřazené té složce web.

davez
Člen | 60
+
0
-

llook napsal(a):

Pokud máš server nastavený takto, tak bych složku „www“ přejmenoval na „web“ a nahrál projekt do složky nadřazené té složce web.

Bohužel mohu nahrávat pouze do složky web. Ani přejmenovat nejde.