Debug bar se načte do stránky, ale nezobrazí se

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Shiro
Člen | 4
+
0
-

Ahoj, mám problém se zobrazením debug baru.
Načte se mi normálně do html za </html>, vidím ho v kódu, ale prostě není vidět.
Nejsem si vědom toho, že bych nějak měnil css, a jestli ano, tak za boha nemůžu přijít na to, jak ho znovu zviditelnit, ale mám pocit, že ten styl se stejně vyrenderuje přímo s tím a není tedy možnost, že bych ho měnil (nijak jsem se v tomhle nehrabal), popř. jestli jsem náhodou nemohl někde v kódu něco deaktivovat, že se mi teď zobrazuje špatně.

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

smaz cookies

Shiro
Člen | 4
+
0
-

Nepomohlo.

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Jaký prohlížeč? Jaká verze Nette? Nějaké custom panely? Nějaká chyba v konzoli prohlížeče?

Shiro
Člen | 4
+
0
-

Jediný custom panel co používám by měl být momentálně Gettext Translator a právě kvůli němu ho potřebuji zobrazit, nešlo to ale ani předtím.
Nette verze 2.0.10.
Konzole nehlásí žádné chyby.
Nefunguje to v žádném prohlížeči.
V chromu to ale při najetí na div nette-debug ukazuje, že je „pod“ obrazovkou, ale ať v CSS měním co měním nedaří se mi ho zobrazit ani posunout nahoru, jen při smazání position fixed pak vidím jakoby prázdný div.

Helda
Člen | 10
+
0
-

Ahoj,

zkontroluj si jestli nemáš někde v css nastavený z-index.

Shiro
Člen | 4
+
0
-

Nemám, tím to určitě není…

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Právě jsem narazil na stejný problém, vyřešeno během minuty. Kouknul jsem do konzole browseru, byla tam chyba v netteForms.js. Problém byl jen v tom, že jsem neměl netteForms.js aktuální.