Problém s kopírovaním na hosting
- iNviNho
- Člen | 352
Mám v celku jednoduchý problém, ktorý ma pravdepodobne jednoduché riešenie.
Nahadzujem stránku na hosting (wedos), no ked s pomocou programu Total Comander kopírujem Nette, tak mi tcmd zmenší názvy všetkého na malé písmena a Nette(resp. PHP) mi vyhadzuje chyby, že nevie nájsť hento, tamto:
Warning:
require_once(/data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/libs/Nette/Loaders/AutoLoader.php)
[function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in
/data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/libs/Nette/loader.php on
line 40
Poprosím o pomoc, alebo odkázanie na forum, kde by sa to už riešilo, nedarí sa mi nič také nájsť, dakujem!
- iNviNho
- Člen | 352
Super, ďakujem moc!
Avšak teraz mám error 500 → www.ekotrim.sk/sandbox/www
Skúšam a gúglim, hádam nájdem riešenie :)
- iNviNho
- Člen | 352
Nette\InvalidStateException
Ambiguous class HomepagePresenter resolution; defined in /data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/app/presenters/homepagepresenter.php and in /data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/app/presenters/HomepagePresenter.php
Niekto písal, že by to mohol byť problém s cache … mám skusiť zmazať vnutro zložky cache?
- besanek
- Člen | 128
Máš tam dvakrát HomepagePresenter. Jednou správně a podruhé v souboru s názvem převedeným na malá písmena.
Podle předchozích příspěvků tipuji, že jsi zapomněl odstranit soubory se špatně převedeným názvem. Nejjednodušší asi bude smazat aplikaci z FTP a nahrát ji tam znovu.
EDIT: K editu podemnou: Taky jsem to psal na mobilu. ;)
Editoval besanek (16. 6. 2013 16:21)
- Etch
- Člen | 403
No tak hlavně ti to opět píše, ze tam tu třídu máš dvakrát. Jednou jako lowercase a jednou normálně.
Smazal bych cache a pokud to nepomůže, tak bych prekontroloval, jestli tam ty soubory opravdu nemáš dvakrát.
EDIT: Sakra ja než to na tom mobilu napíšu. :D
Editoval Etch (16. 6. 2013 16:04)