Problém s kopírovaním na hosting

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Mám v celku jednoduchý problém, ktorý ma pravdepodobne jednoduché riešenie.

Nahadzujem stránku na hosting (wedos), no ked s pomocou programu Total Comander kopírujem Nette, tak mi tcmd zmenší názvy všetkého na malé písmena a Nette(resp. PHP) mi vyhadzuje chyby, že nevie nájsť hento, tamto:

Warning: require_once(/data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/libs/Nette/Loaders/AutoLoader.php)
[function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/libs/Nette/loader.php on line 40

Poprosím o pomoc, alebo odkázanie na forum, kde by sa to už riešilo, nedarí sa mi nič také nájsť, dakujem!

Etch
Člen | 403
+
0
-

@iNviNho:

To je „problém“ TotalCommanderu. Když uploaduješ soubory, tak v upload dialogu máš pravděpodobně zaškrtnuto nastavení:

Convert file names to lowercase

Tedy aby TotalCommander při uploadu automaticky převáděl názvy souborů na malá písmena.

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Super, ďakujem moc!

Avšak teraz mám error 500 → www.ekotrim.sk/sandbox/www

Skúšam a gúglim, hádam nájdem riešenie :)

Etch
Člen | 403
+
0
-

@iNviNho:

Koukni se do adresáře log. Tam by mělo být uloženo co tu chybu způsobilo.

Ale jako nástřel bych si vsadil na to, že budeš mít špatně nastavená oprávnění u adresáře temp.

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Nette\InvalidStateException

Ambiguous class HomepagePresenter resolution; defined in /data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/app/presenters/homepagepresenter.php and in /data/web/virtuals/29583/virtual/www/sandbox/app/presenters/HomepagePresenter.php

Niekto písal, že by to mohol byť problém s cache … mám skusiť zmazať vnutro zložky cache?

Draffix
Člen | 146
+
0
-

Cashe klidně zkusit smazat můžete, ale viděl bych to spíše na problém s .htaccess (podle toho erroru 500). Zkuste pohledat zde na fóru, už se to tu několikrát řešilo.

besanek
Člen | 128
+
0
-

Máš tam dvakrát HomepagePresenter. Jednou správně a podruhé v souboru s názvem převedeným na malá písmena.

Podle předchozích příspěvků tipuji, že jsi zapomněl odstranit soubory se špatně převedeným názvem. Nejjednodušší asi bude smazat aplikaci z FTP a nahrát ji tam znovu.

EDIT: K editu podemnou: Taky jsem to psal na mobilu. ;)

Editoval besanek (16. 6. 2013 16:21)

Etch
Člen | 403
+
0
-

No tak hlavně ti to opět píše, ze tam tu třídu máš dvakrát. Jednou jako lowercase a jednou normálně.

Smazal bych cache a pokud to nepomůže, tak bych prekontroloval, jestli tam ty soubory opravdu nemáš dvakrát.

EDIT: Sakra ja než to na tom mobilu napíšu. :D

Editoval Etch (16. 6. 2013 16:04)

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Ďíky chalani, ja som sa aj čudoval, ako je to možné, že mám všetko, každý subor, každu zložku dva krát, raznapríklad AdminPresenter a raz adminpresenter … díky skúsim to poriešiť a ozvem sa ako som dopadol :)

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

funguje tak ako má, pomohlo, dík :)