Jednoduchý generátor faktúry

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
attika8
Člen | 23
+
0
-

Dobrý den,

snažím sa začat používať systém, ktorý je v podstate jednoduchý.
Potrebujem mať iba jeden formulár kde budú hodnoty ako cas, odkial, kam, meno a cena. Z týchto údajov potrebujem vygenerovať vopred pripravenú faktúru, viem, že sú tu rôzne doplnky s mPDF, je možné to urobiť nejakým spôsobom jednoduchšie alebo nejak poradiť na začiatok? :)

Ďakujem.

Draffix
Člen | 146
+
0
-

Otázka je, jestli chcete používat nějaký hotový systém, jak třeba Glottis uvedl, nebo si ho generovat „ručně“, resp. si to doprogramovat. Já osobně používám Eciovni – generátor faktur a nemám s tím problém, přijde mi IMHO jako jednoduchý, přehledný a lehce upravitelný doplněk.

kuty.cz
Člen | 33
+
0
-

Jestli chceš mít jen jeden formulář kam budeš psát komu, kolik atd. a jen to vygeneruje fakturu, nic víc, tak je otázkou proč k tomu používat nette, stačí Ti word nebo excel a mít udělanou šablonu.

Jestli potřebuješ něco jinýho, tak záleží na Tvých potřebách..

attika8
Člen | 23
+
0
-

Ďakujem za rady, ano, potrebujem to spraviť čo najjednoduchšie pre ľudí, ktorí nie sú príliš schopný pracovať s IT a excel je vnímaný veľmi tažko takouto spoločnostou.

Je tam iba jeden form a ten vytvorí faktúru a tak som to chcel spraviť čo najjednoduchšie pre nich. Z toho formulára chcem aby sa tá faktúra uložila do databáze a aby bolo možné vytlačit .pdf súbor, nič viac nie je potreba.

Editoval attika8 (29. 4. 2013 20:55)

Draffix
Člen | 146
+
0
-

Jak jsem psal, stačí si vytvořit formulář, uložit si ho do databáze a v případě potřeby si data vytáhnout, nacpat je např. do doplňku eciovni a udělat odkaz „vygenerovat fakturu“ a formulář v pdf je na světě připraven k vytisknutí.

saimons
Člen | 293
+
0
-

Pokud byjste ten modul nekdo implementoval i s nakou administraci jednodunou.. a chtel se podelit o zdrojak a DB.. tak bych to klidne pouzival :)