Ztráta identity (odhlášení) v IE 10

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
MW
Člen | 626
+
0
-

Zdravím,

prosím o radu.
Mam v šabloně jeden odkaz do nového okna (záložky). Po otevření tuto záložku následně zavřu a v původní záložce ztratím identitu – jsem v tuto chvíli odhlášený.

Děje se tak v IE 10.. Mozilla OK, IE 9 OK.

Napadá vás, jak toto pořešit?

Diky !

Editoval MW (18. 4. 2013 14:22)

saimons
Člen | 293
+
0
-

Me ted zacali na jednom webu chodit bug reporty od lidi ze se jim nejde vubec na IE10 prihlasit. Pritom pouzivam stejnej script uz pomerne dlouho a zadnej problem jsem nemel. Pozivam v podstate to podobne co je v sandboxu. Jedine co mam pozmenene, tak je doba expirace. Nemate nekdo nake zkusenosti s podobnym chovanim a jeho resenim. Osobne jsem zatim nehledal moc do detailu, ale pri prvnim zhlednuti se vse zdalo v poradku. Nette 2.0.10.
Dodatek: Chtel jsem to zacit debugovat a IE10 mi pri instalaci napsalo, ze nejde, protoze prej mam hybridni grafickou kartu a tu jeste nepodporuji. :-D

Editoval saimons (18. 4. 2013 15:15)

Draffix
Člen | 146
+
0
-

IE je IMHO celé ztracené. Nicméně bych se nedivil, že IE se snaží udělat něco jako třeba Chrome, tedy že se automaticky aktualizuje v případě nového update a tím se něco rozladí u uživatelů. Je to jen domněnka, ale u IE by mě už nic nepřekvapilo.

MW
Člen | 626
+
0
-

Máte nápad, jak toto vystopovat?

Casper
Člen | 253
+
0
-

Kdysi jsem řešil záhadné ztrácení session u IE a pomohlo mi nastavení P3P hlavičky do HTTP odpovědi. Pokud si dobře vzpomínám, jen IE na ní nějak nahlíží. Nevím jestli to vůbec může souviset s tvým problémem, ale zkusit to můžeš. Tedy nějak takto:

$httpResponse->setHeader('P3P', 'CP="CAO PSA OUR"');