Hledám učitele v Nette zaplatím 1000 Kč

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Moriet
Člen | 3
+
0
-

Zdravím komunitu Nette

hledám někoho kdo by byl ochotný mě naučit základy s nette za 1000 Kč Jako student si nemohu více dovolit.

Jde mi jen o zaklady kam beru
Přihlášení s HASH heslem SHA1
Výpis informací z databáze
Zápis do databáze
Odhlášení

Komunikace by měla probíhat na skype

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Za to nemusíš nikomu nic platit, stačí když si projdeš CD-collection example a případně se zeptáš když ti něco nebude jasné. ;-)

Je pravda že se tam nepoužívá SHA1, ale to je celkem detail jakou šifru použiješ. Mimochodem SHA1 už je dnes slabá. Osobně používám PHP funkci hash s algoritmem SHA512.

Editoval enumag (17. 4. 2013 22:17)

castamir
Člen | 629
+
0
-

Pročti si Quickstart, zejména pak kapitolu pro práci s databází a přihlášení. Dále doporučuju si nette stáhnout (ze stánek nette nebo z githubu nebo přes composer) a mrknout se do ukázkového příkladu CD-Collection

@enumag byls rychlejší ;)

Editoval castamir (17. 4. 2013 22:18)

Moriet
Člen | 3
+
0
-

potřebuji vysvětlit jen jak udělat login formulář a par kolonek, ja moc nette nechápu.

i když procházím návody tak stejně nevím kam mam dat které soubory a jak je napojit :(

Glottis
Člen | 129
+
0
-

pust si videa z posobot a ruznych prednasek (planette). to mi osobne pomohlo mnohem vic nez ty quickstarty – nebavi me neco opisovat :)

castamir
Člen | 629
+
0
-

Dej sem tvůj skype, ti to v rychlosti vysvětlím. Peníze si nech.

Moriet
Člen | 3
+
0
-

a.vinkl

díky moc, jen si skočím udělat kafe v 22:40 sem back

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Taky existuje oficiální školení, kde se uvidíš s Davidem :)

Miky0007
Člen | 73
+
0
-

Oficiální školení není pro začátečníky moc dobrý…David je sice super chlap…A opravdu to vysvětluje dobře..Ale moc informací a moc málo času..

Editoval Miky0007 (18. 4. 2013 9:36)

llsm
Člen | 121
+
0
-

enumag napsal(a):
Je pravda že se tam nepoužívá SHA1, ale to je celkem detail jakou šifru použiješ. Mimochodem SHA1 už je dnes slabá. Osobně používám PHP funkci hash s algoritmem SHA512.

Rozhodne SHA1 nepouzivat, jak lepe hashovat hesla je mozne si precist treba tady, doporucuji z toho aspon teorii

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
0
-

Já bych si ohledně hashování hesel dovolil odkázat sem.

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Miky0007 napsal(a):

Oficiální školení není pro začátečníky moc dobrý…David je sice super chlap…A opravdu to vysvětluje dobře..Ale moc informací a moc málo času..

Dovolil bych si nesouhlasit, sice netuším, zda-li se náplň/průběh školení nějak nezměnil, ale mě to školení jako začátečníkovi před pár lety dalo hodně.