Hledám učitele v Nette zaplatím 1000 Kč
- Moriet
- Člen | 3
Zdravím komunitu Nette
hledám někoho kdo by byl ochotný mě naučit základy s nette za 1000 Kč Jako student si nemohu více dovolit.
Jde mi jen o zaklady kam beru
Přihlášení s HASH heslem SHA1
Výpis informací z databáze
Zápis do databáze
Odhlášení
Komunikace by měla probíhat na skype
- enumag
- Člen | 2118
Za to nemusíš nikomu nic platit, stačí když si projdeš CD-collection example a případně se zeptáš když ti něco nebude jasné. ;-)
Je pravda že se tam nepoužívá SHA1, ale to je celkem detail jakou šifru použiješ. Mimochodem SHA1 už je dnes slabá. Osobně používám PHP funkci hash s algoritmem SHA512.
Editoval enumag (17. 4. 2013 22:17)
- castamir
- Člen | 629
Pročti si Quickstart, zejména pak kapitolu pro práci s databází a přihlášení. Dále doporučuju si nette stáhnout (ze stánek nette nebo z githubu nebo přes composer) a mrknout se do ukázkového příkladu CD-Collection
@enumag byls rychlejší ;)
Editoval castamir (17. 4. 2013 22:18)
- llsm
- Člen | 121
enumag napsal(a):
Je pravda že se tam nepoužívá SHA1, ale to je celkem detail jakou šifru použiješ. Mimochodem SHA1 už je dnes slabá. Osobně používám PHP funkci hash s algoritmem SHA512.
Rozhodne SHA1 nepouzivat, jak lepe hashovat hesla je mozne si precist treba tady, doporucuji z toho aspon teorii
- iguana007
- Člen | 970
Miky0007 napsal(a):
Oficiální školení není pro začátečníky moc dobrý…David je sice super chlap…A opravdu to vysvětluje dobře..Ale moc informací a moc málo času..
Dovolil bych si nesouhlasit, sice netuším, zda-li se náplň/průběh školení nějak nezměnil, ale mě to školení jako začátečníkovi před pár lety dalo hodně.