Ako detekovat odchod zo zstranky v komponente
- duskohu
- Člen | 778
Caute, Neviete mi poradit chcel by som detekovat odchod zo stranky v komponente, len nemam ani sajnu ako na to. neviete ma nasmerovat? Asi spomeniem aj o co mi ide. Mam napr url: order/edit/7 pri nacitani objednavky hodim celu objednavku do session a po upravach ekd ju dam ulozit session zase vymazem. Len mam problem ked sa uprava neulozi a proste sa zo stranky odide na dalsiu stranku tak v mi order ostane v session vysiet. Preto by som chcel nejako detekovat odchod zo ztranky a order v session vymazem.
Editoval duskohu (9. 4. 2013 16:37)
- jiri.pudil
- Nette Blogger | 1034
Na straně serveru přece nemáš šanci detekovat něco, co se děje na straně klienta. Napadá mě na událost window.onbeforeunload navěsit AJAXový požadavek na signál, ve kterém session vymažeš.
EDIT: A asi budeš muset vyřešit situace, kdy uživatel ze stránky odejde, a ten požadavek ještě nedoběhne.
Editoval jiri.pudil (9. 4. 2013 17:37)
- duskohu
- Člen | 778
Toto nie je obhednavka uzivatela, ale uz vytvorena objednavka, a admin dajme tomu potrebuje do nej pridat dalsi produkt zmenit nejake property. Kedze pozostava z viacerich tabuliek tak ju ukladam do session. A vadi to, kedze dajme tomu pridam produkt a neulozim z neakeho dovodu. tak ostane vysiet v takom stave.
Editoval duskohu (9. 4. 2013 20:39)